عزیزای دلم امروز 17 ام سیکل پریودیمم این 7 امین ماه اقدامم میدونم زیاد نیست ولی نمیدونم چرا انگار افسره شدم یهو از بعد تخمک گذاری ماهای قبل خوب بودم نمیدونم چرا این ماه دلشوره دارم امید دارم ها ولی میترسم این ماهم نشم ماه پیش برای اولین بار قرص خوردم و آمپولم زدم نشدم هم خودمو و هم همسرم سالمیم شاید قسمتم نیست اما خیلی دلم میخواد نی نی دارشیم . چیکار کنم آروم شم ؟؟؟ برام دعا کنین😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نمیدونم چرا اینجوری شدم آخه خیلی هم میگم هرچی صلاح باشه اما بازم نا آرومم
طبيعيه خودت بزن به اون راه ولى از من به تو نصيحت هى نكو زود بايد بشم واى دير شد ببين من دربار خوشحال شدم تمومه ولى تازه اول راه بود افسردگى باعث ميشه ديرتر باردار شى برقص شنا برو ..
عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
5 سال رابطه جنسی داریم 2 ساله عروسی کردیم نه طبیعی بوده چند بار قرص اورژانسی خوردم چند بارم واسه تنظیم پری قرص خوردم ولی در حد 5 ماه کلا .... اونم دوماه تویه سال 3 ماه 4 سال پیش...چون 4 سال پیش سقط اختیاری کردم چون عروسی نکرده بودیم خیلی غصشو دارم