2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت اثاث کشی میکنین منم خوشحال شدم که ازاینجامیرم ولی اثاث کشی درکارنبود

گفت بچه دارمیشی ودوتاپسراونم فعلابچه دارنشدم چه برسه به پسربودن یادختربودن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

خودم یه باررفتم گفت پسرعمت(اسمشم گفت)دوستت داشته قبلا هنوزم بهت یه حسایی داره!که خودش اعتراف کرد!اون چیزه دیگه ام ک گفته خیلی بده!اصلادوست ندارم اتفاق بیفته!ولی بااین حال زیاداعتقادندارم 

من فال عکسمو گرف همه شون درست بوذ

اون چطوریه☺نشنیدم تاحالا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من خالم فال گیره فوق العاده حرفه ایه.....چندین سال کارش اینا همه کار میکنه انواع و اقسام فالو اینا من اصلا اعتقاد نداشتم یه روز برام گرفت تمام مشخصات شوهرمو گفت خانوادشو قدشو ورزنشو قیافشو گفت ۴ ماه دیگه میاد خواستگاریت و ازدواج میکنی حتی شکل بچمونم گفت 😐😐من گفتم برو بابا من دارم درس میخونم کی خواست شوهر کنه دقیقااااا یک ماه بعد شوهرم سر راهم سبز شد خشکم زد دقیقا همون بود تعریف میکرد ۳ ماه بعدش هم اومد خواستگاریم😄😄

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

من که موبه مو درست بود حتی ماهش گفت من یه کاری کردم که پشیمون بودم اون خانم ماهشو گفت که من چه کاری کردم وپشیمونم حتی از ایندم گفت که مشگل سر۳ مدت حل میشه وهمونم شد درعرض ۳ هفته حل شد

اون چطوریه☺نشنیدم تاحالا

عکستو نشون میدی ولی باید چشمات واضح باشه.واقعا درست بود سه سال پیشه مجرد بودم.از گذشته م گف و گف که زمان ازاجم کیه واقعا هم همونطوری بود و چیزای دیگ