2777
2789
عنوان

لطفا اونایی که طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ام بگو باشه منم مهریه و نفقه و اجرت المثلمو میگیرم ازت اصلا هیچ وقت جلو مردا از موضع ضعف وارد نش ...

بهم میده. حتی دیروز رفت بنگاه رو آورد خونه رو جای مهرم بده 

من یه بچه دارم بلایی که شوهرم بسرم نیاورده نیست اگه پسرم نبود ثانیه ای درنگ نمیکردم اما بخاطر پسرم دارم تحمل میکنه همش میترسم ده سال دیگه که بزرگ شد پسرم پشیمون بشم که چرا طلاق نگرفتم و جوونیم رفت

نه.به هیچ عنوان.من پای تصمیمام کلی فکرمیکنم.چون خودمومیشناسم. ولی اگریه مسیرطولانی رورفته بودم ادام ...

من برا  این زندگی از همه وجودم مایه گذاشتم ولی همسرم این طور فکر نمیکنه اصلا

اووووه.خوش به حالت.این خرررررپول.تازه حکم تمکینمم اومده.حالاچی میشه😢

مال منم خر پول بود ولی تا فهمید رفتم اقدام کردم حساباشو خالی کرد

ولی رفتم گردش حساب گرفتم از بانکایی که میدونستم حساب داره با همون گردش حسابا ثابت کردم که تمکن مالی داره 

بعدش اینکه جهیزیه اتو برداشتی؟ اگه نه اقدام کن 

برای اجرای رای تمکین باید خونه و وسیله بچینه در شانت اگه در شانت نباشه قاضی قبول نمیکنه ازش اصلا هم از الان نگو نمیری من اینکارو کردم بدبختش کردم چهار بار خونه چید جاهای مختلف اخرش دم اخر کلیدم داد بهم بعد گفتم باشه برو من میام بعد نرفتم  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
مرد طلاق نده چی میشه؟

باید زن درخواست طلاق بده و بگه منو بلاتکلیف گذاشته چند سال و من در عسر حرج هستم بعد قاضی میگه یه مقدار از مهریه ات رو ببخش تا رای رو صادر کنم

من یه بچه دارم بلایی که شوهرم بسرم نیاورده نیست اگه پسرم نبود ثانیه ای درنگ نمیکردم اما بخاطر پسرم د ...

دقیقا حس  تو رو دارم

ولی میگم من فدا شم بهتر از اینه دخترم فدا شه بچهه های طلاق خیلی خیلی گناه دارن  همیشه حقشون خورده میشه

تمکینم اومده.نفقم قطع شد.هرچند نمیگرفتم.میگی چکارکنم؟

چند ماه نفقه بدهکاره 

نفقه ت رو پرداخت میکنه؟

کاش پرداخت نکنه مثل مال من

باید زن درخواست طلاق بده و بگه منو بلاتکلیف گذاشته چند سال و من در عسر حرج هستم بعد قاضی میگه یه مقد ...

بنظرت میشه بین دو نفریکه مرد دوست داره ولی زن میگه طلاق ، زندگی کنن یا طلاق میشه اخرش؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم