2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آخه میگن پیر شده الکیه؟ امیدوارم

نه واسه من آزاد ميشد، چون روز بعدش دوباره سونو ميدادم كه مطمئن بشم آزاد شده يا نه

ولى براى آى يو آى كه دوبار انجام دادم سايز ٢٦ داشتم گفت فايده نداره برو ماه بعد

شما روز تخمکگذاری اقدام کردی؟

من آره هركاه كيت ميزاشتم پررنگ كه ميشد اقدام ميكردم

همون ماهى كه باردار شدم سونو دادم يدونه سايز ٢٦ تو تخمدان چپ داشتم همون روزم اقدام داشتم، فرداش كه رفتم دكتر ازم سونو گرفت گفت تخمك ندارى هرچى بهش گفتم چرا داشتم ميگه اينجا كه ديده نميشه يا شايدم آزاد شده، همون ماهم باردار شدم

من آره هركاه كيت ميزاشتم پررنگ كه ميشد اقدام ميكردم همون ماهى كه باردار شدم سونو دادم يدونه سايز ٢٦ ...

وقتی خط پایینی پر رنگ تر میشد از بالایی اقدام میکردی؟

من آره هركاه كيت ميزاشتم پررنگ كه ميشد اقدام ميكردم همون ماهى كه باردار شدم سونو دادم يدونه سايز ٢٦ ...

امپول زدین یادتون هس ک روز چتد پریود سونو رفتین

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد