2777
2789

من پوستم چربه و گاهی جوش میزنم و جای بعضی از جوشا مونده..

یه مدته دارم ماسک خونگی استفاده میکنم که خیلی خوب چربی صورتم رو کنترل کردن..

اول از همه عاشق الوئورا هستم روزی چند بار استفاده میکنم و خوب رویصورتم ماساژ میدم تا خشک شه حس میکنم صورتمو پرتر کرده.

ماسک عسل و ویتامین ای رو هم دوست دارم برای لک صورت و چروک عالیه..

گاهی هم ماسک عسل به اضافه قرص اسپیرین میزنم برای ازبین بردن جایجوش واقعا عالیه..

برای لیفت صورتم هم سفیده تخم مرغ رو به اضافه چندقطره اب لیمو تازه مخلوط و روی پوستم میزنم و بعد دستمال کاغذی روش میکشم وبعد از بیست دقیقه جدا میکنم و بعد میشورم.

از حنا بیرنگ و پودر بابونه هم بصورت ماسک استفاده میکنم هم ضد لک و هم کنترل چربی و هم ضدجوش هست.

.

اینم بگم یه مدت داروهای و شوینده های زیادی مصرف کردم ولی با اینکه هزینه زیادی کردم ولی جواب نگرفتم.

اینم بگم صابون تی تری گلمر رو یکی از دوستان همینجا معرفی کرد من گرفتم عالی بود و توی دو روز جوش رو خشک میکنه.

بعدش پوستم خشک میشه ک بالافاصله الوورا میزنم...

لطف تجربه هاتون رو بگین ماهم استفاده کنیم.

اها برای رنگ لبام هم زرد چوبه و عسل میزنم.

میگم آلوورا صورتو پر میکنه؟

من صورتم پر هست خودش بزنم بد میشه؟☹

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب...مرسی عزیزم...من خیلی جوش میزنم.اصن افسرده شدم از دست جوش هام....

جوش با من زاده شده...منو رها نمیکنه😂

هر چند غمگینم ولی شادم تصور کن   ویران ویرانم تو آبادم تصور کن...  

مررسی گلم.

واسه چروک زیر چشم کسی میدونه چی خوبه؟؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
مررسی گلم. واسه چروک زیر چشم کسی میدونه چی خوبه؟؟

من خیلی تعجب کردم ضد افتاب دکتر ژیلا برا صورتم میزنم زیر چشمم میزنم شاید باورتون نشه چروک خیلی کم داشت همونم رفت

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
میگم آلوورا صورتو پر میکنه؟ من صورتم پر هست خودش بزنم بد میشه؟☹

صورت رو شاداب میکنه. پوست رو شفاف میکنه. خیار هم همینجوره. ابرسان پوست هستند

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...
من خیلی تعجب کردم ضد افتاب دکتر ژیلا برا صورتم میزنم زیر چشمم میزنم شاید باورتون نشه چروک خیلی کم دا ...

مطمئنی از اونه؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
صورت رو شاداب میکنه. پوست رو شفاف میکنه. خیار هم همینجوره. ابرسان پوست هستند

میدونم میخوام ببینم پر میکنه؟

اگه صورت رو پر میکنه نزنم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من صبح و شب با گلاب و پنبه صورتمو پاك ميكنم 

ي مدته بجاي لوسيون و كرم از روغن آرگان و نارگيل و بادام شيرين استفاده ميكنم راضيم،البته مدت ريادي نيست هنوز ب وضوح تغييري احساس نكردم

وقتي ك از حموم اومدم سفيده تخم مرغ ميزنم ب صورتم عاااليه

بعضي وقتا هم الوورا ميزنم ب پوستم هم آب رسانه هم صورتو پرميكنه

من خیلی تعجب کردم ضد افتاب دکتر ژیلا برا صورتم میزنم زیر چشمم میزنم شاید باورتون نشه چروک خیلی کم دا ...

میشه عکس ضد آفتابتوبزاری ببینم

خدایا شکرت منو عشقم وپسرمون باهم خوشبختیم