2777
2789
عنوان

بچها درد زایمان چطوره ؟

519 بازدید | 27 پست

خانوما من ۵ روزه سرکلاژمو کشیدم 

حالا دردای پریودی میاد سراغم ولی شدید نیست 

نمیدونم کی باید برم بیمارستان ؟😐😑

وقتیم سرکلاژمو کشیدم ۱ سانتو نیم دهانه رحمم باز شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه به زور آمپول فشار دردام شروع شد.خیلی بد بودن.تقریبا هر یکی دودقیقه یه بار درد میگرفت.پشتم و کمر و شکمم.جوری که ناله میکردم از درد😢فکرکنم باآمپول فشار دردبیشتری داره.

بعضیام هستن که درمقابل فهمیدن مقاومت میکنن😐               مث خواهرشوهرام😂😂😂😂  
منم چند روز پیش یروز کامل درد پریودی داشتم ولی خوب شد هی خدا کی دردم میگیره پس😭😭😭😭

این خورده دردا ادمو عصبی میکنه 

مثل زمانیکه میخوای پریود بشی ولی نمیشی 

اواخر که میخاد بچه به دنیا بیاد .احساس میکنی که استخوان  پایین تنتو دارن از هم باز میکنن.نمیتونی حتی راه بری تا رو تخت زایمان.ولی درد شیرینه درست پارسال این موقع کاش الان بود.همینکه بچه بیرون میاد.یا خودت میگی خدایا اون همه درد کجا رفت.خیلی سبکو راحتو خوشحالی من که اینجور بودم حتی درد بخیه هامو که میزدن نمیفهمیدم