2777
2789
عنوان

بچها درد زایمان چطوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 27 پست
اخه من هنوز ۳۶ هفته و ۴ روزمه  اخه الکی برم باز برم میگردونن 😞😟

اولش فکر می کنی جیش بزرگ داری واسهالی میری ولی هیچی نمیاد.

بعدش درداش شبیه پریودی میشن یه دقیقه هست دو دقیقه نیست.

بعدش مدتش بیتشتر میشه پنج دقزقه هست یه دقیقه نیست وبه همین ترتیب.

انشالله به خوشی وسلامتی زایمان آسونی داشته باشی.

برای اطمینان از پزشکتونم بپرس.چون بدنها متفاوته ساختارشون.شاید برای همه مثل هم نباشه

اواخر که میخاد بچه به دنیا بیاد .احساس میکنی که استخوان  پایین تنتو دارن از هم باز میکنن.نمیتون ...

واسم دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم 

نی نیمم صحیحو سالمو خوشگل بغلش بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش فکر می کنی جیش بزرگ داری واسهالی میری ولی هیچی نمیاد. بعدش درداش شبیه پریودی میشن یه دقیقه هست ...

یعنی اگه صبرکنم تا شدید نشده نرم بیمارستان 

خطرناکه ؟؟؟

سلام عزیزم میشه در مورد سر کلاژت بهم بگی اخه من باید سرکلاژ بشم تو بارداریم خیلی میترسم 

نه عزیزم اصلا نترس 

عملش ک بیهوش کامل میکنن 

خیلی زمان کم میبره تا هوش بیای و باید بعدش استراحتت کاملو داسته باشی حداقل ۲ هفته فقط در حد دستشویی و ببخشین یبوست هرگز نگیری در کل بارداری 

بعدم بستگی نظر دکترتون داره 

اگه نثل من باشین میگه تااخر استراحت داشته باش 

بعضیا دکترا میگن استراحت نسبی داشته باش 

نه عزیزم اصلا نترس  عملش ک بیهوش کامل میکنن  خیلی زمان کم میبره تا هوش بیای و باید بعدش ...

من حتی دکترمم بگه نسبی نمیخام چون سه تا سقط داشتم میترسم میخام ۹ماه بخوابم بعد موقع کشیدن شون چی چطوریه درد داره

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت
من حتی دکترمم بگه نسبی نمیخام چون سه تا سقط داشتم میترسم میخام ۹ماه بخوابم بعد موقع کشیدن شون چی چطو ...

خیلیا بدون بیهوشی بخیهاشونو میکشن 

ولی راستش من چون میترسیدم از دکترم خواستم ک بیهوشم کنن و بخیمو بکشن