2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه چه زیاد میگیره منم غیر انگلیسی هستم

معلمهای خیلی بهتری هم هستن ( من آلمانی میخونم) که اگه دورگه باشن یا جاهای معتبر تدریس کنن مثل گوته یا مدرسه سفارت جلسه ای ۲۵۰ میگیرن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

من تخصصي عمران تدريس ميكنم، ساعتي صدو هفتاد ايناس من صد ميگيرم يك ساعت و نيم به بچه ها هم ميگم بخونن مادر پدرشون خيلي واسه دادن اين پول زحمت كشيدن، دلم اصلا نمياد بيشتر بگيرم از والدين بيچاره، وگرنه بچه ها كه شوتن

معلمهای خیلی بهتری هم هستن ( من آلمانی میخونم) که اگه دورگه باشن یا جاهای معتبر تدریس کنن مثل گوته ی ...

عزیزم چند ساله شما آلمانی میخونی؟ چند سال طول میکشه تا مدرک معتبر بگیری...؟

🧸🤎

معلمهای خیلی بهتری هم هستن ( من آلمانی میخونم) که اگه دورگه باشن یا جاهای معتبر تدریس کنن مثل گوته ی ...

خب من خیلی کم دارم میگیرم پس

نه تبسم نه اشاره نه سوالی هیچ چیز...
من تخصصي عمران تدريس ميكنم، ساعتي صدو هفتاد ايناس من صد ميگيرم يك ساعت و نيم به بچه ها هم ميگم بخونن ...

آره واقعا آدم باید انصاف داشته باشه

نه تبسم نه اشاره نه سوالی هیچ چیز...
عزیزم چند ساله شما آلمانی میخونی؟ چند سال طول میکشه تا مدرک معتبر بگیری...؟

من یکسال و نیم هست میخونم الان A2-2 هستم اصولا دو ترم یا در بهترین حالت ۴ ترم دیگه میتونم مدرک بدرد بخور بگبرم 

اما سخته

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من یکسال و نیم هست میخونم الان A2-2 هستم اصولا دو ترم یا در بهترین حالت ۴ ترم دیگه میتونم مدرک بدرد ...

حدود ۱۲ سالم که بود ی ترم رفتم خیلی علاقه داشتم ... انشاالله موفق باشی عزیزم😘

🧸🤎