2777
2789
عنوان

بیدارین نمیدونم دخترم چشه نوزاده

290 بازدید | 33 پست

سلام. دخترم یکماهشه خیلی اروم‌ بود فقط برای گشنگیش و خیس کرده باشه گریه میکرد هی بهم گفتن دخترت چقدر ارومه دو روز همه گریه و ناله میکنه حالا  مامانم میگه یا گوششه یا دلش اما شکمش دیروز دوبار کار کرده تا امروز بکنه 😢 کسی تجربه داره؟ بهش نبات داغم دادم خوابش میگیره بخدا حالا امشب یکم بهتر بود دیشب همه وحشتناک گریه میکرد و ناله😢😢 گوششم مرتب چرب میکنم اطرافش

😂 😂 بخند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک اگه داشته باشه گریه میکنه 

گشنه هم باشه یاعوض کردن بخواد گریه میکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
احتمالا سرماخورده از شیرخودت روی سینش بدوش وماساژبده البته اگر سرما خورده واگر هم سرفه میکنه خیلی خو ...

عطسه میکنه یوقتایی بدنشم که گفتی اره ماساژ دادم پشت کمرش میزنم اروم میشه یکم دوباره ولی تو خواب ناله میکنه

😂 😂 بخند 
عطسه میکنه یوقتایی بدنشم که گفتی اره ماساژ دادم پشت کمرش میزنم اروم میشه یکم دوباره ولی تو خواب ناله ...

نگران نباش پسر منم اینجوریه احتمالا از قولنج باشه  من خیلی خوددرمانی کردم دکتر میگفت با این دارویی ک دادم تا پنج ماهگی طول میکشه ولی خوب میشه ولی من با خوددرمانیام تا قبل ۲ ماهش تموم بشه یک ماه. اندی ک بود کاملا خوب شد  ببرش دکتر ببین از چیه اگر گفت قولنجه بهش تخم لاک پشت و فلوس بده خوب خوب میشه