2777
2789
عنوان

ابريزش بيني نوزاد

71 بازدید | 6 پست

سلام خانما دخترم 14 ماهشه ب شدت ابريزش بيني و اشک چشم داشت بهش سيتريزن دادم الان نميتونه نفس بکشه انگار بينيش کيب شده چي کنم دستگاه بخورم روشنه مامانا راهکار بدين لطفن

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%

توی بینیش قطره رینوسالتین بریزین و بعد با فینگیر خالی کنیدش...پسرمنم حساسیت و آلرژی داره چند تا دکتر بردمش سیتریزین میدادن ولی امروز بردمش پیش پروفسور گفت نده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

سرماخورده بهش مایعات بده‌‌..سوپ درست کن براش بدنشو گرم نگه دار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..دمای خونه را مرطوب کن‌‌‌..جوراب  راموقع خواب هم ازپاش درنیار..پهلوهاشو حتما بپوشون..اگربهترنشددکترم ببر سرخود دارونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخورده بهش مایعات بده‌‌..سوپ درست کن براش بدنشو گرم نگه دار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..دمای خونه را مرطوب کن‌‌‌.. ...

فردا نوبت دکتر گرفتم براس دعا کنيد خوب بشه الان سه هفتس تب داشت تبش قطع شدحالا اين داستان ابريزش 

شروع شده