2777
2789

حاالا من میگم ولی سرم نریزید چون عقیده خودم نیست ولی از یکی شنیدم اگه قصد داری زنی رو نفرین کنی بگو کاش بری سرکار چون اگه بیرون از خونه باشه وقتی ب خونه میرسه دیگه خیلی از عهده زناشویی برنمیاد شما چی خیانت دیدین از شوهراتون ؟؟؟

علتش فکر میکنید چی بوده؟؟

راه جلوگیری از خیانت اقایون چیه؟؟

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

مردی که بخواد بخاطر این چیزا بره و اینقدر بیشعور باشه که نفهمه زنش بخاطر زندگیشون داره سرکار میره همون بهتر که زودتر خیانت کنه و بره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت خراست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

مردي كه بزنه روي قرآن و بگه ديگه خيانت نميكنم 

ولي به يكسال نكشيده باز گندش در مياد 

هيچ انتظاره نبايد ازش داشت 

انشالله قرآن بزنه كمرش

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

ندیدم به حق فاطمه زهرا هم نبینم ایشالا.اما هرزگی دلیل نداره چه مرد چه زن.پس طلاق به چه دردی میخوره همدیگه رو نمی خواید و سیر نمیکنید یا برید مشاوره یا نمیرید به جای خیانت گورتونو گم کنید از زندگی همدیگه

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

ببخشید ولی حرفت رو قبول ندارم

یعنی چی با سرکار رفتن زن،مردش سرش جای دیگه بجنبه؟!؟!؟!

اون بدبخت هم داره واسه همین زندگی تلاش میکنه

برای خیانت کردن اولا باید بی شرف باشی دوما بی خانواده

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه