حاالا من میگم ولی سرم نریزید چون عقیده خودم نیست ولی از یکی شنیدم اگه قصد داری زنی رو نفرین کنی بگو کاش بری سرکار چون اگه بیرون از خونه باشه وقتی ب خونه میرسه دیگه خیلی از عهده زناشویی برنمیاد شما چی خیانت دیدین از شوهراتون ؟؟؟
علتش فکر میکنید چی بوده؟؟
راه جلوگیری از خیانت اقایون چیه؟؟
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
ندیدم به حق فاطمه زهرا هم نبینم ایشالا.اما هرزگی دلیل نداره چه مرد چه زن.پس طلاق به چه دردی میخوره همدیگه رو نمی خواید و سیر نمیکنید یا برید مشاوره یا نمیرید به جای خیانت گورتونو گم کنید از زندگی همدیگه