2777
2789
عنوان

خیانت و دروغ وکتک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست
دلم به بچم میسوزه و چون شهرمون کوچیکه به نگاه های بد مردم

ببخشید  ببخشید 

گور بابای حرف مردم گور بابای مردم

مگه عصر حجر

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خداازشوهرت نگذره چجوری دلش اومده بروپزشک قانونی برای دندون و گوشت دیه میبرن پدرشوهرتودرمیارن مر ...

رفتم نامه هاشونو هم گرفتم فقط مونده که یک نامه ی کلی بدن ک برم شکایت کنم ازش

نميدونم چرا نميتونم باور كنم ببخشيد استارتر اميد وارم حالت خوب بشه و زندگيت بهتر 😕😕

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

استارتر  اینقدر بی دست و پا نباش

مگه خانواده دور از جون نداری😠😠😠😠  برو  هوار بزن  بگویم نجاتم بدین😠😠😠😠😠 به دادم برسین😠😠😠 

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
موندم چطور داداشت یا بابات سکوت کردن؟در جریانن که کتک میخوری؟

داداشم نه اگر بفهمه خون بپا میکنه ولی بابام اوایل میگفت صبور باش اول زندگیه حل میشه ولی  الان ک بیخ پیدا کرده پشتمه

اگه درسته که پرده ی گوشت اسیب دیده امکان نداره براش دیه ی یک گوش نبرن!!!!!!

چون اجزاجفت بدن مث چشم وابرو و...دیه ی کامل انسان

برای دندونم دقیقادیه هست

چه جوریه که ننداختنش زندان؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
رفتم نامه هاشونو هم گرفتم فقط مونده که یک نامه ی کلی بدن ک برم شکایت کنم ازش

خوب کاری کردی ممکن بخاطردیه هم شده بیادبخوادببخشیدگولت بزنه که دیه نده حواست باشه نبخشی دیه روکامل بگیربعدم دادخواست مهریه بده  بزاربفهمه به همین راحتیم نیست هربلایی بخوادسردخترمردم بیاره