از شوهرمو خونوادش متنفرم شوهرم به تحریک خانوادش خیلی به قصد کشت کتکم میزنه (هر دوهفته یکبار صد درصد )وقتی حامله بودم طوری بهم زد ک دکتر گفت برو منتظر باش بچت سقط میشه ولی خدا میخواست بچم بمونهو موند والان نزدیک سه ماهشه اونموقع شکایت کردم و اون برای اینکه ادامه ندم بهم تعهد وحق طلاق با همه ی امتیازات داد ازاون موقع ک تعهد گرفتم ۷ ماه میگذره و بازم کتکاش ادامه داره یکبار ۹ماهه حامله بودم کتکم زد ولی بخاطر بچم سکوت کردم بچم ده روزه بودکتک خوردم سکوت کردم و ...یک چند وقتی پشت سر هم به بهانه های الکی میزد منو اینسریم طوری زدتم ک دندونام شکست و پرده ی گوشم پاره شد و صورتمم ک کبود شده بود رفتم شکایت کردمو مهریمو خواستم متوجه شدم قبل بدنیا اومدن بچم توی ۸ ماهگی بارداریم تمام اموالش خونه ی دوطبقش ماشینش باغش زمیناشو و کلن ارثیه ای ک بهش رسیده رو به نام مادرشو برادراش کرده به خاطر همین منو میزده تا خودم خسته شم از زندگیش برم بیرون و چون هیچی نداره از همه چیزمم بگذرم حالم خیلی خرابه پزشک قانونی رفتم میخوام شکایت کیفری کنم 😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه درسته که پرده ی گوشت اسیب دیده امکان نداره براش دیه ی یک گوش نبرن!!!!!!
چون اجزاجفت بدن مث چشم وابرو و...دیه ی کامل انسان
برای دندونم دقیقادیه هست
چه جوریه که ننداختنش زندان؟
مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
رفتم نامه هاشونو هم گرفتم فقط مونده که یک نامه ی کلی بدن ک برم شکایت کنم ازش
خوب کاری کردی ممکن بخاطردیه هم شده بیادبخوادببخشیدگولت بزنه که دیه نده حواست باشه نبخشی دیه روکامل بگیربعدم دادخواست مهریه بده بزاربفهمه به همین راحتیم نیست هربلایی بخوادسردخترمردم بیاره
دیگه برنگرد پیش اون آدم.اگه بچتو دوس داری برنگرد فردا روز بچه بزرگ میشه و کتک خوردنتو میبینه باید تو میدون جنگ و میون دعواهای پدرمادرش بزرگ بشه زندگیش جهنم میشه