2777
2789
عنوان

خیانت و دروغ وکتک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز من زیاد از رابطه  خودت و همسرت اطلاع ندارم که بخوام راهناییت کنم ولی عزیزم تا الان که راهی که رفتی راه اشتباهیه و اگه بخوای اینجور ادامه بدی حتما ضربه میخوری اول میخوام بدونم شوهرت دوست داره یا نه خودت چی بجز کتک زدناش دوسش داری یا نه

شوهرمن بچه ننس اونا اگر بگن زنتو بکش میکشه حتی اگر عاشقم باشه

عزیزم اگه مشکل فقط این باشه که یکم زحمت داره ولی به خاطر بچت میتونی تا حدود زیادی درستش کنی و به زندگیت ادامه بدی اما باید بهم دیگه علاقه مند باشین تا بتونین یه زندگی خوب برای کوچولوتون درست کنین

عزیزم اگه مشکل فقط این باشه که یکم زحمت داره ولی به خاطر بچت میتونی تا حدود زیادی درستش کنی و به زند ...

وقتی اونقدر روش تسلط دارن ک تموم اموالشو گرفتن ازش اونوقت فکر میکنی درست شه فکر نکنم

وقتی اونقدر روش تسلط دارن ک تموم اموالشو گرفتن ازش اونوقت فکر میکنی درست شه فکر نکنم

گفتم که زحمت داره ولی خوب هر چیزی راهی داره من با کسایی که فوری میگن طلاق مخالفم میگم اول تلاش اگه نشد بعد طلاق

عکس تعهدشو فرستادم

وااي عزيزم خيلي وحشي و احمقه شوهرت اصلا باورم نميشد همش ميگفتم مگه ميشه يه ادم با زنش همچين كاري رو بكنه با يه بچه الهي مادرش و خانودش اتيش بگيرن به حق جدم حسين

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان