2777
2789
عنوان

کرم ها و شامپوهای بچه

131 بازدید | 16 پست

نمیدونم برای نوزاد باید چه کرم ها و شامپوهای باید بخرم لطفا مارکای خوب و وسایل حمام و کرمهای ک لازم داره رو بگید .هم برای سیسمونیش میخوام هم این که مارکش خوب باشه بعدا استفاده کنم برای بچه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی ؟یعنی چیا ؟ جزییاتشو میخوام بدونم

شامپو سر و بدن ٥٠٠ ميل

لوسيون ٥٠٠ ميل

نپي كرم ( كرم سوختگي ) 

صابون

گوش پاك كن 

مايع شستشوي لباس 

دستمال مرطوب 

همه رو هم گياهي ارگانيك گرفتم

اسفنج شستشوي بدن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

مخصوصا كرم سوختگيش يا همون نپي كرمش واقعا عاليه

يبار زيربغل دخترم سوخت 

صبح براش زدم تا شب خوب شد

قبل هربار پوشك هم براش ميزنم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

من یه ژل شست و شوی سر و بدن ماستلا گرفتم، یه لوسیون ماستلا. کرم جلوگیری از سوختگی ماستلا هم بود که من نگرقتم، یه سودوکرم گرفتم که برای سوختگی و اگزما میگن عالیه. 

ماستلا فعلا بهترین برنده ولی خیلی گرونه. فیروز خیلی خیلی راضی داره، ایرانیه و قیمت مناسب، منم جوگیر شدم ماستلا خریدم وگرنه میخاستم فیروز بگیرم.

بری توی فروشگاه خودشون میگن چه چیزهایی نیازه و پیشنهاد میدن، فقط حواست باشه هرچیزی هم اصرار کردن نگیری، هرچیزی میبینی واقعا مصرف میکنی بردار

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...