2777
2789
واااای بخدا پسر منم 8ماهشه همینجوریه هزار دفه بیدار میشه سینم دیگ زخمی میشه انقد میک میزنه خواب ندار ...

یعنی تا هشت ماهگی دختر من درست نمیشه.ای واییییی.پسر خوهر شوهر من اینقد بچه آرومیه.هشت ماهشه اصلا بیدار نمیشه بخور و بخواب .تازه سینه خیز میره.من دخترم از پنج ماهگی چهار دست و پا میره .پا و کمر واسم نمونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا هشت ماهگی دختر من درست نمیشه.ای واییییی.پسر خوهر شوهر من اینقد بچه آرومیه.هشت ماهشه اصلا بید ...

خخخ زرنگه دیگ عیبی نداره تحمل کن میگذره

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
منم فک نمیکردم لامصب ناخواسته شد اینم از شانس من.

امیدوارم سر این یکی اذیت نشی .میگن بچه اول اگه اذیت کنه دومی آروم میشه.انشاا... به سلامت دنیا بیاد.بعد بیا بگو بچت آرومه یا نه؟منم ترغیب بشم شاید 

امیدوارم سر این یکی اذیت نشی .میگن بچه اول اگه اذیت کنه دومی آروم میشه.انشاا... به سلامت دنیا بیاد.ب ...

انشاءالله.... خداکنه. باشه عزیزم پس درخواست دوستی میدم قبول کن.