2777
2789
دیوونم کرده .حسرت یه خواب درست به دلم مونده.عین ساعت میمونه دقیق سر یه ساعت بیدار میشه

شایدم از دندوناشونه.میشه بپرسم چندکیلویه؟

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘
دخترمن تا8ماهگی اینجوری بود ساعتای 2-3خابش عمیق میشدمیخابید. یواش یواش خودش درست شد.هیچ کارخاصی نکرد ...

دکتر بهم گفت شیر شبشو قطع کنم . چند بار سعی کردم نشد خیلی مقاومت میکنه . تو روز عصبی میشد موهاشو میکشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیغ نمیزنه واسه شیر بیدار میشه اگه بهش ندم تا خود صبخ بیدار میمونه و بازی میکنه

بچه منم صدبار بیدار میشد شیر میخورد اصلا بجای اینکه شب بخوابه فک میکرد وقت خوردنه....  کمرم میشکست ولی این ول نمیکرد. اصلا یادمه سیر نمیشد همش میخواست یچیزی بخوره. حتی شیر خشکم میدادم باز بیدار میشد

ببین تا یک سالگی هزاااااااار جور اذیت دارن یه هفته میبینی شب میخوابه یه هفته نمیخوابه. یه هفته رو پا میخوابه دو روز رو بغل میخوابه. بچه من یمدت باید میگرفتمش جلو اسپلیت تا باد بهش بخوره بخوابه.  در این حد بودااااا.  همه میگفتن نکن سرما میخوره ولی چاره ای نداشتم ایستاده جلو اسپلیت میگرفتمش میخوابید. بعد یکسال یککککککم فقط بهتر میشن اونم باز سر دندون در اوردناشون اذیت دارن بازم. ولی الان که بچه خودم دو سالشه خوابش تقریبا تنظیم شده در طول شب یبار بیدار میشه شیر میخوره. دیگه کنار خودم میذارمش چراغها رو خاموش میکنم یکم رو سرو کلم میپره بعد میخوابه. 

منم شیر خشک میدم تو شب خیلی میخوره ولی تو روز به زور 150سیسی بخوره

از شیر بگیریش خوب میشه فقط یادت باشه اونموقع هم شیر پاستوریزه زیاد بهش ندی که عادت کنه هی بیدار شه. دیگه وقتی بدونه چیزی واسه خوردن نیست خودش تا صبح میخوابه. باز پسر من هم روز هم شب یکسره در حال خوردنو بالا آوردن بود

ببین تا یک سالگی هزاااااااار جور اذیت دارن یه هفته میبینی شب میخوابه یه هفته نمیخوابه. یه هفته رو پا ...

واییییی تا دوسالگی دارم پس. هر بچه ای تو فامیل دیدم بخور و بخواب بود.تا سه ماهگی که سر کولیکش داغون شدم.بعدش سر بازیگوشی تو روز شیر نمیخورد شبا دایم آویزون بود الانم که اینطور خدا بهم صبر بده.من دو ماه دیگه باید برگردم سرکار😭😭😭

واییییی تا دوسالگی دارم پس. هر بچه ای تو فامیل دیدم بخور و بخواب بود.تا سه ماهگی که سر کولیکش داغون ...

شانس ماست منم هر كيو میبینم بخورو بخوابه ولی بچه خودم آتیییییش بود. باز تو هفت ماهشو گذروندی من بدبخت یه داستان جدید دارم باز  

واااای بخدا پسر منم 8ماهشه همینجوریه هزار دفه بیدار میشه سینم دیگ زخمی میشه انقد میک میزنه خواب ندارم

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂