پسرم ۱۸ ماهشه دو هفته پیش سرما خورد تا خوب شد یه خرده اومد جون بگیره دوباره مریض شد دلم میسوزه براش چی کار کنم بدنش قوی بشه؟؟ خیلی خیلی مراعات میکنم یه جا میریم ۲۰۰ بار دستشو ضد عفونی میکنم همیشه نگاه میکنم چیزی دهنش نکنه با اینکه میبینم مادرای دیگه بی خیالن ولی بچه هاشونم از جرم ومیکروب بیرون مریض نمیشن میگم نکنه بدنش ضعیفه بچم اگر راهی برای تقویت سراغ دارید کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخی هفته ای حداقل یکبار بهش ماهیچه بده. هر روز نصف لیوان آب پرتقال طبیعی. قرص ویتامین دی. آب قلم هم یکبار برای چندنوبت مصرف تهیه کن ژله ای شد بذار فریز تو هر غذایی درست می کنی براش بریز.
من دکتر دخترم از همون اول گفت دمای خونتون بیشتر از ۲۷درجه نباشه و تو خونه یک تیکه لباس و بیرون دو تیکه لباس تنش کنم با پتو که واسه بیرونش هست میگه کافی الان بدنش کاملا عادت کرده وقتی گرمش بشه گریه میکنه