2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم بچم جون بگیره؟؟

1439 بازدید | 42 پست

پسرم ۱۸ ماهشه دو هفته پیش سرما خورد تا خوب شد یه خرده اومد جون بگیره دوباره مریض شد دلم میسوزه براش چی کار کنم بدنش قوی بشه؟؟ خیلی خیلی مراعات می‌کنم یه جا میریم ۲۰۰ بار دستشو ضد عفونی می‌کنم همیشه نگاه می‌کنم چیزی دهنش نکنه با اینکه میبینم مادرای دیگه بی خیالن ولی بچه هاشونم از جرم و‌میکروب بیرون مریض نمیشن میگم نکنه بدنش ضعیفه بچم اگر راهی برای تقویت سراغ دارید کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی هفته ای حداقل یکبار بهش ماهیچه بده. هر روز نصف لیوان آب پرتقال طبیعی. قرص ویتامین دی. آب قلم هم یکبار برای چندنوبت مصرف تهیه کن ژله ای شد بذار فریز تو هر غذایی درست می کنی براش بریز.

خونه رو هم دستگاه بخور گرم بذاری خوبه.

البته مکمل های مثل زینک و مولتی ویتامین رو هر دورهدفقط ۱ ماه میشه داد 😊😊

عصاره ی گوشت بهش بده 

گوشت رو بزار داخل شیشه آب هم بریز و بذار داخل قابلمه شب بذار تا صبح با حرارت کم بپزه 

آب داخل شیشه با آب قابلمه یه دما باشه

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

ولی منم دخترمومیبردم این خونه بازیا تازه مدشده همه جاهست تندتند مریض میشد اونجاخیلی الوده هست بعدمحیطش هم سربسته س دیگه نبردمش خوب شد چون بچه ها کفشاشونم درمیارن بوی کفش و..دیگه تخیله هوا زیادنداره..

ولی منم دخترمومیبردم این خونه بازیا تازه مدشده همه جاهست تندتند مریض میشد اونجاخیلی الوده هست بعدمحی ...

دقیقا پسر منم زمین بازی میره قانونش هست که بچه های مریضو نیارید اما یه سری مادر بی فکر بچه هاشونو میارن از هم دیگه میگیرن با اینکه چار چشمی مراقبم 

من دکتر دخترم از همون اول گفت دمای خونتون بیشتر از ۲۷درجه نباشه و تو خونه یک تیکه لباس و بیرون دو تیکه لباس تنش کنم با پتو که واسه بیرونش هست میگه کافی الان بدنش کاملا عادت کرده وقتی گرمش بشه گریه میکنه