2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم بچم جون بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 42 پست
انقد نشورش،بدتر حساسش کردی،شربت ویتاگلوبن عالیه،خودت سرچ کن ببین

نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا وسواس نیستم اما مثلا میبینم به بچه به اسباب بازی دست گرفته بعد پسرم می‌خواد اونو برداره یه حس بدی دارم حتما باید دستمو ضد عفونی کنم بکشم بهش بعد بدم به بچم . اخه بعضی بچه ها همش بینیشون آویزونه به همه چی هم دست میزنن مادراشونم ولشون میکنن مبکروب همه جا پخش میشه

عزیزم علم امروزه به این نتیجه رسیده استریل نگه داشتن کودکان خیلی خطرناکه سیستم ایمنی ضعیف میشه و بیگانه با عوامل بیماری زا به حدی که اینجور کودکان در بزرگسالی مستعد بیماریهای ناشناخته و عجیبی میشند من خودم از وقتی متوجه شدم هفته ای چند روز پسرم رو میبرم خاک بازی و گل بازی فقط مواظبم دستشو دهنش نبره برای تقویتش هم میوه و سبزیها و شیره گوشت و سه شیره و مغزها 

جانم فدای آن پیر فرزانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا پسر منم زمین بازی میره قانونش هست که بچه های مریضو نیارید اما یه سری مادر بی فکر بچه هاشونو می ...

واقعا ..جالبه حالا من یه جابیشترمیبردم مسئولش همش درحال خوردن بود بادخترش ومیریخت زمین چیپس وپفک پاپ کرن ..حالا دخترمنم میخواست نمیتونستم بگم بهش ندین بعدخودمم برا ابنکه ازاون نگیره براش میخریدم ..بعد خودش هم اصلا نظافت رو رعایت نمیکرد نه دستمالی نه تی ..

نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا وسواس نیستم اما مثلا میبینم به بچه به اسباب بازی دست گرفته بعد پسرم می‌ ...

تو وسواس نیستی  فوق وسواسی،اَبَر وسواسی🤤🤤

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اخه زیر دو‌ساله. ما هم  ایران نیستیم اینجا خودسرانه اصلا به بچه دارو نمیدن راه طبیعی با غذا بلد ...

اصلا بدون اجازه پزشک زینک نده،عوارض داره.توایران مد شده مادرا خودسرانه به بچه هاشون زینک میدن،یه کم حساسیتت کم‌ کن،بچه ای که خیلی تمیز وپاستوریزه باربیاد ضعیف میشه،به تغذیه اش برس،ببرش توآفتاب و ویتامین بهش بده حل میشه چیزنگران کننده ای نیست

ببین دختر منم همسن پسر کوچولوی شماست بهش کره بادومزمینی بده زود جون میگیره چون ایران نیستی نمیدونم میتونی صویق یا سویق پیدا کنی یه پودر که با ارد نخود و سنجد و چند چیز دیگه درست میشه تو طب سنتی خیلی توصیه میشه من با گره و شکر مخلوط میکنم مثل شیرینی نخودچی قالب میزنم خوب میخوره

امریکا . اما دکترش خیلی تاکید داره هیچی بهش ندم خودسرانه فقط Tylenol. 

نمی دونم والا تایلنول که استامینوفنه. شاید منظورش اینه دارو نده. مکمل که دارو نیست. تو CVS مکملهای متنوع برای بالا بردن سیستم ایمنی هست.

[QUOTE=72489176]اخه زیر دو‌ساله. ما هم  ایران نیستیم اینجا خودسرانه اصلا به بچه دارو نمیدن راه طبیعی با غذا بلد ...[/QUOTE]

راه طبيعيش اينه كه غذاهاشو مقوي كني مثل عصاره قلم،تو غذاش بريزي.كنجد،مغزيجات،ميوه ها،مخصوصا الان كه فصل پرتقال ليمو شيرينه واسش آب بگير بخوره،شلغم بهش بده.

یه روز خوب میاد

ببین دختر منم همسن پسر کوچولوی شماست بهش کره بادومزمینی بده زود جون میگیره چون ایران نیستی نمیدونم م ...

آرد نخود و‌ سنجد مطمئنم هست اما صویق اصلا تا حالا نشنیدم نگاه می‌کنم ببینم پیدا می‌کنم ممنون از راهنماییت