2777
2789
عنوان

بچه ها چی کار کنم بچم جون بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 42 پست
نمی دونم والا تایلنول که استامینوفنه. شاید منظورش اینه دارو نده. مکمل که دارو نیست. تو CVS مکملهای م ...

نه کلا هیچی میگه زیر دو سال اصلا هیچی یعنی از خودش نمیگه مولا آزمایش وزن و قد‌ ایناش که خوبه میگه احتیاجی نیست چیزی بدی دیگه میوه سبزیجات آفتاب اینا کافیه براش حتی آهن هم که میبینم همه مادرا میگن به بچه هاشون میدن گفت لازم‌نبست

نمی دونم والا تایلنول که استامینوفنه. شاید منظورش اینه دارو نده. مکمل که دارو نیست. تو CVS مکملهای م ...

اره منظورم ابن‌بود مثلا تو‌بیماری تنها دارویی که برای بچه خطرناک نیست Tylenol اون هم با دوز دقیقش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا هیچی میگه زیر دو سال اصلا هیچی یعنی از خودش نمیگه مولا آزمایش وزن و قد‌ ایناش که خوبه میگه اح ...

قد و وزنش چقده؟چون تو خیلی از کشورا خوراکی هاشون غنی شدس و نیاز به مکمل نیست ولی ایران آتاشغال میخوریم ما🤣🤣🤣

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

شما هم اینجایی؟؟ این پودر سویق یا صویق که اون دوستمون گفت رو میشناسید؟؟ اینجا هست؟

واقعا” ؟؟ من فکم می‌کنم عادیم بقیه بیخیالن. شاید مشکل از منه 😢

این سطح از حساسیتت خیلی غیرعادیه،باعث میشه بچه عین جاروبرقی ویروسارو به خودش جذب کنه و مریض شه،یخورده بیخیالش شو

امریکا . اما دکترش خیلی تاکید داره هیچی بهش ندم خودسرانه فقط Tylenol. 

ولی فامیل ما کاناداس یه چیزایی به بچش میداد با سرنگ،ماشالله سر حال و پهلوونم هست

این سطح از حساسیتت خیلی غیرعادیه،باعث میشه بچه عین جاروبرقی ویروسارو به خودش جذب کنه و مریض شه،یخورد ...

مرسی عزیزم سعی می‌کنم جاهای که آلودست نبرمش که نخام آنقدر هی بسابم بچه رو 😬

عزیزم من خودم حساسم به تمیزی خیلی ولی اینقدر بدم اطرافم که مادرا چقدخودشونو وبچه رو اذیت کردن وسخت گرفتن آخرش بچه همیشه مریض ومادر همیشه نالان بود،براهمین خیلی حساسیت به خرج ندادم رودخترم ،بدنش خداروشکر قوی شده وسالمه ،البته من از کوچیکیای دخترم بهش پیاز و سیر میدادم ومیخورد هنوزم دوست داره ومیخوره چه خام چه پخته اشو ،باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه ،به سرچ کن تقویت سیستم ایمنی بدن درطب اسلامی ببین چه چیزای راحتی رو گفته انجام بدین،اینقدرداروبه کبد وبدن بچه هاآسیب میزنه که فایدش کمتره،یه روشش اینه بزاربچه خاک بازی کنه ازوسایل عمومی استفاده کنه و بابچه های دیگه بازی کنه