پسرم ۱۸ ماهشه دو هفته پیش سرما خورد تا خوب شد یه خرده اومد جون بگیره دوباره مریض شد دلم میسوزه براش چی کار کنم بدنش قوی بشه؟؟ خیلی خیلی مراعات میکنم یه جا میریم ۲۰۰ بار دستشو ضد عفونی میکنم همیشه نگاه میکنم چیزی دهنش نکنه با اینکه میبینم مادرای دیگه بی خیالن ولی بچه هاشونم از جرم ومیکروب بیرون مریض نمیشن میگم نکنه بدنش ضعیفه بچم اگر راهی برای تقویت سراغ دارید کمکم کنید
نمی دونم والا تایلنول که استامینوفنه. شاید منظورش اینه دارو نده. مکمل که دارو نیست. تو CVS مکملهای م ...
نه کلا هیچی میگه زیر دو سال اصلا هیچی یعنی از خودش نمیگه مولا آزمایش وزن و قد ایناش که خوبه میگه احتیاجی نیست چیزی بدی دیگه میوه سبزیجات آفتاب اینا کافیه براش حتی آهن هم که میبینم همه مادرا میگن به بچه هاشون میدن گفت لازمنبست
والا دکتر بچه های من که میگه ویتامین دی رو در هر صورت بده چون همه مشکل جذب دارن و کسی هم به قدر کافی آفتاب نمیگیره. به نظرم یک second opinion از یه دکتر دیگه بگیری بد نیست.
عزیزم من خودم حساسم به تمیزی خیلی ولی اینقدر بدم اطرافم که مادرا چقدخودشونو وبچه رو اذیت کردن وسخت گرفتن آخرش بچه همیشه مریض ومادر همیشه نالان بود،براهمین خیلی حساسیت به خرج ندادم رودخترم ،بدنش خداروشکر قوی شده وسالمه ،البته من از کوچیکیای دخترم بهش پیاز و سیر میدادم ومیخورد هنوزم دوست داره ومیخوره چه خام چه پخته اشو ،باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه ،به سرچ کن تقویت سیستم ایمنی بدن درطب اسلامی ببین چه چیزای راحتی رو گفته انجام بدین،اینقدرداروبه کبد وبدن بچه هاآسیب میزنه که فایدش کمتره،یه روشش اینه بزاربچه خاک بازی کنه ازوسایل عمومی استفاده کنه و بابچه های دیگه بازی کنه