2777
2789

میخوام ی تحقیقی درمورد جراحی بینی بکنم  در مورد هزینه و اینکه دکتر خوب کسی سراغ داره(البته نه دکتر تو تهران که بالا20 ت دستمزدشه من کرمان هستم جراح خوب تو کرمان و استانهای همجوار میخوام البته دکتر راستی رو تو اصفهان دیدم کارشو چون دخترخالم پیشش عمل کرد اما مسافت زیاده رفت و آمد سخته)

مامانم و خاله هام اصرار دارن بینیم رو عمل کنم اما من از عوارضش میترسم و ریسکه برای اینکه شاید اونجور که میخوام نشه من از بینی عروسکی و فانتزی بدم میاد دوس دارم طبیعی باشه.

بینی من استخونیه و قوز نداره اما بهم میگن یذره کوتاه شه بهترمیشی!!

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم البته تعریف دکتر اصحاب یمین تو کرمان رو شنیدم اما از نرخش خبرندارم

دکتر راستی اصفهان خوبه؟منم دوست دارم عمل کنم

دخترخالم پیشش عمل کرد و قبلش ی عکس نشونش داد گف میخوام اینجوری باشه دکتر هم دقیقا همونجور درآورد طبیعی بود هزینش شهریور96 شش میلیون شد. راضیه 

ممنون عزیزم از جوابت...من به اصفهان نزدیکم ..ببخشید دختر خالتون بینیش گوشتی بود یا استخونی؟

باور میکنی نمیدونم دقیق بنظرم بیشتر گوشتی بود