اتفاقا تو ازمايش چند روز پيش منم بود دكتر گفت ممكنه به خاطر سنگ هاي خيلي ريز باشه و اگر ميخواي ازماي ...
من یک ماه پیش سونو کلیه دادم سنگ نداشتم ولی الن هم خون تو ادرارم بود هم اینکه گلبول قرمز ۱۵ بود خیلی میترسم اینترنت نوشته سرطان مثانه تو رو خدا اگه کسی میدونه جواب بده همش دارم گریه میکنم از ترس الانه که سکته کنم
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
تو رو خدا بگو نتیجه آزمایشت چی شد منم تعداد گلبول قرمزم ۱۵ شده دارم از ترس میمیرم
سلام گلم تایپک مال قبلا ولی تو رو خدا بیا جواب بده مامانم مثل تو خون تو ادرار ش دیده شده و گلبول سفیدش ۱۵ دکتر سونو داده مال شما چی شد خوب بود اون سال یا خدا یی نکرده سنگ مثانه چیزی بود ماهمه خیلی نگران مامانمیم 😭
سلام گلم تایپک مال قبلا ولی تو رو خدا بیا جواب بده مامانم مثل تو خون تو ادرار ش دیده شده و گلبول سفی ...
عزیزم من گلبول سفیدم نرمال بود .گلبول قرمزم بالا بود که کلی آزمایش سونو سی تی اسکن گفتن بخاطر شن ریزه ست.گلبول سفید فرق داره .سونو واسه بررسی طحال نوشته انشاله مشکلی نیست.بعصی میگن بخاطر پایین بودن سیستم ایمنی بدنشونه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹