2777
2789

سلام مامانم یکی دوماه پیش پیشنهاد داد بریم کربلا من گفتم من الکی پول به عربا نمیدم بعدم هروقت پیر شدم میرم کربلا که توبه کنم هنوز دبی و ترکیه نرفتم خیره سرم با 22 سال سن بعد برو کربلا مامانم گفت گلسا اینجور نگو گذشت تا من هرشب خواب کربلارو میبینم که تو بین الحرمینم تو حرم راهم نمیدن همه میرن زیارت میکنن من همش تو بین الحرمین نشستم و گریه میکنم جوری شدم الان که تی وی کربلا نشون میده من گریه میکنم که امام حسین منو بطلب بیام اینجور شدم که تصمیم گرفتم سال تحویل با شوهرم کربلا باشم تا دیشب که خواب دیدم من تو حرم امام حسین بودم یه خانمی اومد آب فرات و تربت ریخت تو دهنم گفت تو حامله میشی و پسره اسمشو بذار محمد حالا من اصلا قصد بچه دار شدن ندارم موندم این چه خوابیه من دیدم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

خوش ب سعادتت کاااش منم ازاین خوابا میدیدم کاش امام حسین و حضرت ابلفضل بمنم یه نظری میکردن و دستمو میگرفتن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب سعادتت کاااش منم ازاین خوابا میدیدم کاش امام حسین و حضرت ابلفضل بمنم یه نظری میکردن و دستمو می ...

من آخه همیشه میگفنم اسم بچمو ایرانی می ذارم حالا مثلا اسم دیگه ایی بذارم اشکال داره

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
من آخه همیشه میگفنم اسم بچمو ایرانی می ذارم حالا مثلا اسم دیگه ایی بذارم اشکال داره

نمیدونم ولی من جای شما بودم همونی ک توخواب گفتم و میزاشتم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
فقط عزیزم اینو نمیگم که بخندیدن اگه بازم دیدی تو رو خدا به اون خانومه بگو من و خواهرم خیلی محتاج دعا ...

چشم عزیزم 

من خواب دیدم یه پسر دارم ۳،۴ ساله یه عده میگن اسمش محمده ولی خودش میگه اسمم سورنا ست 

به نظر من چون مدام تو فکر و حال کربلا و اینا بودی این خواب رو دیدی یه اسمی رو بچه ات بزار که ازش راضی باشه اسامی ایران هم خیلی معناهای زیبا و پسندیده ای دارن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
خوش به حالت کاش منم از اینجور خوابا ببینم و متوجه اشتباهام بشم 

باور نمیکنی عزیزم من قبلا نمازام یکی درمیون بود الان اصلا نمیتونم ترک کنم و همش میخوام نماز بخونم اصلا مذهبی نیستم ولی خیلی اعتقادام قوی شده

من خواب دیدم یه پسر دارم ۳،۴ ساله یه عده میگن اسمش محمده ولی خودش میگه اسمم سورنا ست  به نظر م ...

باور نمیکنی من عاشق اسمایه ایرانیم