سلام مامانم یکی دوماه پیش پیشنهاد داد بریم کربلا من گفتم من الکی پول به عربا نمیدم بعدم هروقت پیر شدم میرم کربلا که توبه کنم هنوز دبی و ترکیه نرفتم خیره سرم با 22 سال سن بعد برو کربلا مامانم گفت گلسا اینجور نگو گذشت تا من هرشب خواب کربلارو میبینم که تو بین الحرمینم تو حرم راهم نمیدن همه میرن زیارت میکنن من همش تو بین الحرمین نشستم و گریه میکنم جوری شدم الان که تی وی کربلا نشون میده من گریه میکنم که امام حسین منو بطلب بیام اینجور شدم که تصمیم گرفتم سال تحویل با شوهرم کربلا باشم تا دیشب که خواب دیدم من تو حرم امام حسین بودم یه خانمی اومد آب فرات و تربت ریخت تو دهنم گفت تو حامله میشی و پسره اسمشو بذار محمد حالا من اصلا قصد بچه دار شدن ندارم موندم این چه خوابیه من دیدم
بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواب دیدم یه پسر دارم ۳،۴ ساله یه عده میگن اسمش محمده ولی خودش میگه اسمم سورنا ست
به نظر من چون مدام تو فکر و حال کربلا و اینا بودی این خواب رو دیدی یه اسمی رو بچه ات بزار که ازش راضی باشه اسامی ایران هم خیلی معناهای زیبا و پسندیده ای دارن
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی