2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتادن از پله های دانشگاه موقع امتحان توآموزش جلوی گلی پسر که چون من درس خون بودم بهم میگفتن خود شیرین خخخخ حال کردن من افتادم کلی خندیدن ولی من پروم ام خودمو تکوندم گفتم بزرگ میشم یادم میره خخخ ولی رییس دانشگاهمون اومد کمک کنه هم کلاسیام باز سوختن

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

رفته بودم كنسرت ٥تا از خواننده هاي اونوري جلو هم بودم دقيقا تو حلقشون.جوراب شلواري پوشيده بودم هواسم نبود اومده بود پايين!!!😢بعد يهو نگاه باديگارده كردم ديدم داره چشممو در مياره و ميخنده!كلي اب شدم.همشون ديده بودن!!!كل جمعيت

ی بنده خدایی بود اسمش محمد بود ولی چون قد کوتاه بود بهش میگفتن ممد کته😐(ب لهجه خودشون کته یعنی کوتاه)منو خیلی دوس داشت اومد خونمون قلقلکم داد اینقد قلقلکم داد تا ی باد خیلی گنده ازم دررفت. جناب گفتن ن فلانی نبود دیوار بود ترک برداشت😐😐😐😐

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

با دوستم داشتیم قدم میزدیم یهو جلو کلی پسر افتادم  بلن شدم برگشتم بهش گفتم حرکتو داشتی اون خنگم فک کرد واقعا حرکت رفتم گفت اره  اینجوری دو قدم دیگه برداشتم دوباره افتادم دیگه روم نشد بگم حرکتو داشتی تا جایی که جون داشتم فرار کردم لعنتیا هی میخندیدن    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من خودم اول بگم ک چن مدت پیش با دوستم رفته بودیم ددر .یخورده توپارک نشستیم ک بعد تاکسی بگیریم برگردیم .منو دوستم پشت نشستیم یه اقایی هم سر راه سوار شد کنار یعنی دقیقا من وسط افتاده بودم . یهوو وسط راه احساس کردم یه چی رو موهام وول میخوره با ترس روموهام دست کشیدم یه جونور گنده بود یهوو یه جیغ خفیف کشیدم پرتش کردم افتاد رو لباس دوستم . دوباره دستم جیغ پرتش کرد افتاد رو بالا تنه من .س ی ن م .یهوو اقاعهه ک پیشم بود هی دید وول میخورم چراغ گوشیشو روشن کرد گرفت رو من دقیقا دستشو گذاشت رو نقطه حساس منو ملخ گنده رو برداشت . وای نمیدونید چ حالی شدم حالا نمیدونم از تو پارک باهامون بود ملخه یا پسره با خودش اورده بود😂😂😂

💑
وا چرا گذاشتي قلقلكت بده؟؟؟😂😂😂

بچه بودم اونموقع ها خو

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢