2777
2789

منم این ماه برای اولین بار میخام انحام بدم.میشه بکی خانم دکار جقد ازت پول برد هزینش چقده؟؟؟بعد نمونه شوهرت رو اوی خونه گرفتین یا رفت ازمایشگاه اونحا گرفت ؟؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
منم این ماه برای اولین بار میخام انحام بدم.میشه بکی خانم دکار جقد ازت پول برد هزینش چقده؟؟؟بعد نمونه ...

ما نمونه رو آزمایشگاه گرفتیم ۵۹۰ آزمایشگاه گرفت ۲۴۰ هم دکتر گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نمونه رو آزمایشگاه گرفتیم ۵۹۰ آزمایشگاه گرفت ۲۴۰ هم دکتر گرفت

590چه زیاد بابت چیه؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

شوهر من مشکلی نداره.خودم تنبلی دارم

آخی عزیزم ان شاالله دفعه بعد نتیجه بگیری. قبلش علامت خاصی هم داشتی؟

ممنون عزیزم 

زیر دلم درد بود و ترشحات زیاد داشتم چیز دیگه ای نه

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
منم هیچ علامتی ندارم اصلا

کسایی بودن علامتی نداشتن ولی مثبت بود آی یو آی شون نگران نباش

مشکل شما چی بودهآی یو آی کردید

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻