2777
2789
عنوان

خیلی بهم ریختم

1050 بازدید | 17 پست

الان به همسرم زنگ زده بودم ک شب بریم بیرون و گفت خسته ام بعد ک میخواست قطع کنه یه صدای زن احساس کردم ک شوهرمو صدا زد و شوهرم بهش گفت کنج لبات در جواب صدا کردنش!(شوهرم مغازه داره و مشتری خاش اغلب مرد هستن)من به شوهرم ایمان دارم ولی نمی‌دونم چرا بغض گلوم رو چنگ زد و اون قطع کرد من باز زنگ زدم گفتم اون صدای کی بود خندید گفت مشتری بود اذیت میکرد صدا درمی‌آورد دوست داشتم داد بزنم گفتم گوه خورده بعد قطع کردم الان نمی‌دونم شب بیاد چجوری باشم باهاش حالم اصلا خوب نیست نزدیک پری هم هست خیلی حالم دگرگونه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم صداش ک میزنم به شوخی میگه کنج لبات!

نمیدونم اما من نظرم مثبت نیست ب این اتفاق ان شالله ک من اشتباه میکنم

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
هعییی،چی بگم خواهر، بخودت انرژی مثبت بده، حتما دوستش بوده، نزدیک پری خاموماا حساس و بدقلق میشن

دقیقا الان آروم و قرار ندارم هوا هم ابریه😭

میگن نباید به شوهر زیاد گیر بدی،  چون حساسیت زیاد حساسترش میکنه و فاصله میندازه.  البته شنیدم ها چون من مجردم 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
نمیدونم اما من نظرم مثبت نیست ب این اتفاق ان شالله ک من اشتباه میکنم

کم نیستن دوستاش ک آدم های مسخره ای هستن و از این کارا میکنن اما همه اینا توی چند ثانیه اتفاق افتاد ک نذاشت من درست فکر کنم فقط حالمو خراب کرد

میگن نباید به شوهر زیاد گیر بدی،  چون حساسیت زیاد حساسترش میکنه و فاصله میندازه.  البته شن ...

اتفاقا اصلا بهش گیر نمی‌دم فقط حساس شدم😟

اتفاقا اصلا بهش گیر نمی‌دم فقط حساس شدم😟

خب همین حساسیت زیادش بد دیگه، همین که الان بهش توپیدی که برات مهمه کی با شوهرت حرف میزنه این یعنی حساسیت خودت رو نشون دادی،  دیگه ادامه دارش نکن به نظرم 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....