2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دعوای سختی کردم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 89 پست

کاملا از حرفات مشخصه که دچار افسردگی شدی.منم بدجور دچارشم 

ولی باور کن ماها در واقع توی ذهن خودمون زندگی میکنیم

من نمیگم جدا بشی بهتره یا بمونی ولی مشکلات الان یا بعد رو فقط خودت میتونی واسه خودت حل و هضم کنی

کاش جرات خودکشی پیدا کنم  دنیای دیگه وجود داره اصلا

چرا???اندازه بهاره رهنما نیسی?بابا همچی پول نیس خانوادتو اهمیت نده برو حتی منشی شرکت شو و طلاقتو بگیر بره گمشه یعنی از جونت مهمتره واقعا متاسفم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا???اندازه بهاره رهنما نیسی?بابا همچی پول نیس خانوادتو اهمیت نده برو حتی منشی شرکت شو و طلاقتو بگی ...

من نمیمونم  اونقدر  تواناهستم که از پس خودم بربیام

نه بابا خودکشی چیه 

خوش خوشانشون میشه اونوقت این مردا 

منم زندگی خوبی ندارم از خدامه که طلاق بده 

مگه بچه ایم که نتونیم رو پای خودمون بایستیم

جامعه هم اونقدر داغون نیست خودت محکم باشی میتونی راحت زندگی کنی 

من که مشکلم پسرمه اصلا نمیتونم دوریشو تاب بیارم مشکل بعدیمم اینکه طلاق نمیده 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

به من میگن بخاطر دخترت تحمل کن

باشه من میرم یه روز ده روز چند ماه تحمل میکنم ولی آخه من خودم کیم که بتونم یه آدم روانی رو چندین سال تحمل کنم

روانکاو و متخصص نیستم که من خودمم توی این چند سال به اندازه شوهرمم نباشه ولی واقعا روانم آسیب دیده

منم کم میارم و دعوا بالا میگیره

عزیزه دلم این حرفا رو نزن خدا بزرگه بلاخره هر مشکلی یه راه حلی دارع.سریع نخاه برا یه کار مهم مخصوصا طلاق اینقدر زود عجله کنی و تصمیم بگیری اول مدرک جمع نامه پزشک قانونی بگیر تا دستت پر باشه.حتی اگه نخای طلاق بگیری بذار مدرک کافی داشته باشی.اونوقت سر زور دست تو هس.الان دست خالی هیچ کاری ازت برنماید فقط خودتو خسته میکنی

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
به نظرم یه جوری تر و تمیز سرشو زیر آب کن ،توی شرایط تو بیوه شدن بهتر از مطلقه شدنه

عاشقتم با این راهنماییت 

مگه قاتله

مطلقه مگه جذام داره که بد باشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

چرا اونقدر احمقم چراا نقدر بی شعورم.

این همه بهم بی احترامی میکنه کتکم زده چندین بار به مامانم که همه زندگیمه فش میده ولی باز تصور مردی جز اون تو زندگی  من رو میکشه

من  تکلیفم با خودم مشخ نیست دارم بهونه میارم

چطور دل اومد منو تا دم آخونده برد 

چطور دلش میاد  بهم میگه تو عذابی 

اون هیچ وقت خونه نیست 

من چرا اونقدر کمبود دارم برا کسی که من رو نمیخواد میجنگم 

تمام دامدم رو بابت قرضاش دادم که ماشین جدید خوشحالش کنه 

ولی جوابمو چی داد  گفتتو لیافت نداری عرضه نگهداری پول نداری 

من به خاطر اون  امسال قید زدن کارگاه که آرزمو رو زدم 

ولی جوابم چی بود 

فقط داری به خودت توهین میکنی.و واسه خودت ارزش قائل نیستی.خب بدون هدفت چیه یا باید تلاش کنی زندگیت رو بسازی هر جوری شده یا خودتو از این زندگی خلاص کنی.اینجور بلاتکلیفی فقط فقط خودتو دخترت رو از بین میبری

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)