2777
2789
عنوان

دوستان که عمل لابیا کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 39163 بازدید | 178 پست
شکلو بچسب  دردوبیخیال به جاش خوشگله واز دیدنش خجالت نمیکشی حتی توی ایننه جلو خودتت

😓والا ما ک انجام ندادیم خجالت نمیکشیم

مگه اقایون خودشون چی دارن ک شما جلو اونا خجالت میکشین ... 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عفونت‌واینها نداره که درد داری به ناحیه ک ل ی ت و ر ی س هم دستکاری کردن یا فقط لبیاها بود

حتم لابیا ها بوده دیگه اگه ک ......بزرگ باشه اونم کوچیک میکنن ولی خیلی بده اون من شنیدم یعنی نت سرچ کردم اینطور میکن که میلو کم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین روش انجام لابیاپلاستی دستگاه لیزر مونالیزا تاچ هست، نیازی به اتاق عمل و این سختیا نداره نتیجش ...

نه عزیزم اینطور نیست من خیای تحقیق کردم نتایج زیبایی عمل جراحی بهتره

التماس تفکر
اخه صرفا زیبایی نیست بعضی ها واقعا اذیت میشن موقع راه رفتن یا شلوار تنگ پوشیدن....

خوب به طور کلی تعریفش تو ایران همینه فقط. مثل جراحی بینی . یه عملی هست که برای کسایی که پلیپ یا انحراف یا...یا...دارن خوبی و دردی ازشون دوا میشه . اما حضرت عباسی چند نفر واسه خاطر این دلایل عمل بینی می کنن ؟! 

منظورم اینه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
وااای دردش تا چند وقت هست

چ ميدونم روزا اول ك وحشتناك

اصن چيزي تو جراحي ديدم ك خدا نصيب گرگ بيابون نكنه

صاف مردم 

صاف كشتنم

ولي انجامش دادم ،ي سال شده هنوز درد داره

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
عفونت‌واینها نداره که درد داری به ناحیه ک ل ی ت و ر ی س هم دستکاری کردن یا فقط لبیاها بود

فقط لبيا

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بارداری؟؟

ن هنوز عقدم

شکلو بچسب  دردوبیخیال به جاش خوشگله واز دیدنش خجالت نمیکشی حتی توی ایننه جلو خودتت

اره منکه از شکلش خیلی خجالت میکشم اصلا اعتماد ب نفس ندارم

لطفااگ میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین  
خوب به طور کلی تعریفش تو ایران همینه فقط. مثل جراحی بینی . یه عملی هست که برای کسایی که پلیپ یا انحر ...

اره درسته...

اگه یکی اذیت باشه و عمل کنه طوری نیست

ولی اکثرا بخاطر قشنگی ظاهری میرن جراحی میکنن...

کلا الگوهای رفتاری بعضیا ستاره های پ و ر ن هستن.درحالیکه واقعا ما شرقی ها و ا ژ ن های خیلی قشنگی نداریم!بخاطر ژنتیکمونه دیگه....

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
دکترت میگه این دردها نرماله یعنی؟

ن ميگم درد داره ميگه حساس شدي وگرنه مشكلي نداري ك ميگي درد 

البته نبايد هيچ وقت يبوست داشته باشي وگرنه از درد ببخشيد تيكه تيكه ميشي،،،من يبوست دارم