2777
2789
عنوان

هفته ٣٣بارداري

191 بازدید | 31 پست

خانمايي كه هفته ٣٣رو گذروندن يا الان تو اين هفته هستن😭 شما هم خسته شدين از اين دوران؟ من ديگه اصلا حوصله ندارم هنوز حالت تهوعم خوب نشده،مچ دستم درد ميكنه،انگشتام بي حس شدن،كلافه شدم از اين اوضاع 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیگه نا ندارم 😢

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
تو 36 هفته ام درد لگن داره میکشه منو

من که با واکر راه میرم ..مفصل لگنم بدجور گرفته مثل چوب خشک..نفسم از درد میره

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
اي خدا ،همش شدم انرژي منفي😔 خدا بهمون صبر بده

دلت برا این روزات تنگ میشه ها نگی ک نگفتم

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑

بچه ها یه سوال...تقریبا تا دو سه هفته پیش نی نی من خیلی لگدای محکم میزد در حدی که شکمم در میگرفت..ولی تقریبا از هفته سی بیشتر حالت چرخش و تکون داره تا لگد...و به محکمی قبل هم نیس

من 13 روز مونده ب زایمانم😆😆😆

انشالا به سلامتي بدنيا بياد...حالت رو خريدارم 😃 كاش منم الان همين مدت مونده بود ديگه دارم از نفس ميوفتم،از كار و زندگي افتادم