2777
2789

امروز همش دارم با خودم کلنجار میرم گوشی دختر ۱۷ سالمو چک کنم ولی میترسم چیزی ببینم که نباید ببینم ناراحتی قلبی دارم هر تنشی از پا درمیاره چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی بهش فکر میکنم که در آینده این کارو میکنم یا نه..از نظر یه نوجون قطعا این کار خیلی بده و تجاوز به حریم خصوصیش هست ولی از نظر یه مادر اینطور نیست، مادرا نگران میشن و میخوان اگر بچشون داره خودشو توی دردسر میندازه یه جوری کمکش کنن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

عزیزم چک کردن گوشی به نظرم درست نباشه میتونه جور دیگری دخترتون رو تحت کنترل بگیرید این روش درست نیست 

ضمنا اون دیگه کوچیک نیست

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

نههههه اصلا همچين كارى نكن

اتفاقا هميشه نشون بده كه بهش مثل چشمات اعتماد دارى و باهاش جورى حرف بزن كه مثلا بگى مواظب ادماى ديكه باشه كه گولش نزنن وگرنه دخترت كه خوبه

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋