2777
2789
عنوان

ایا چک کردن گوشی بچه های نوجوان کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3434 بازدید | 24 پست

به نظرم سعی کنید باهاش دوست باشید اینجوری خودش میاد همه چیو بهتون میگه.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تهمت چیه وسواس دغدغه های مادرانه که تمومی نداره

شما گوشيشو چك كنيد بهش ياد ميدي 

ازتون فاصله بگيره

بهتر و دقيق تَر پنهون كاري كنه 

بهتون بي اعتماد بشه 

حالا هرجور راحتين

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

پیشنهاد من اینه که هیچ کدوم از اعضای خانواده حریم خصوصیی به اسم گوشی نداشته باشن، مثلا رمز گوشی همه یه چیز باشه و دختر شما هم اجازه داشته باشه گاهی از گوشی شما استفاده کنه یا شما اگر نت نداری مثلا از گوشی ایشون استفاده کنی

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

من خودم ٢٠ سالمه و مامانم گوشيم رو هنوز كه هنوزه چك ميكنه.نميدونم اگه ١٤ سالگي وارد رابطه با پسر نميشدم هم همينكارو ميكرد؟ ابن كار اشتباه ترين كار ممكنه از نظرم.

وقتي ادم با بچش دوست باشه وبچش اعتماد داشته باشه به والدينش و به اين فكر نكنه كه اگر واقعيت رو بهشون بگه كتكتش ميزنن و سركوفت و.. نيازي به اين كار نيست بلكه تو زندگي ارامشم حكم فرماست .