2821
2789
عنوان

دوستان لطفا بيايد نظر بديد

71 بازدید | 12 پست

بچه ها من يه چند ماه پيش با يه نفري دعوام شد،بعد شوهر طرف كه اصلا اين موضوع بهش مربوط نبود به من فحش داد،شوهر من نبود وقتي فهميد ميخواست بره دعوا كنه كه من نزاشتم بخاطر آبروي پدرم،ديگه ما با اونا رابطه اي نداشتيم،الان همه ميگن شما كينه اي هستين،شوهرم ميگه زنگ بزنه بگه از حرفش پشيمونه،قبول نميكنن ميگن شما بزرگي كنيد...حق با كيه به نظرتون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق با شماست. تا معذرت نخواستن آشتی نکنین

ما هم همينو ميگيم،بعد پدرم اينا ميگن كينه اي هستين شما،شما بزرگي كنيد تموم شه ماجرا،شوهرمم ميگه به زنم فحش دادن خب سري بعد دو تا هم ميزاره روش ميگه،بايد بفهمه كارش بد بوده

بستگی داره دعوا سر چی بوده و کی شروع کرده کی چی گفته چی نگفته

شروع كننده اش خانوم همون آقا بود سر يه چيز بيخود،ما داشتيم بحث ميكرديم كه شوهرش به من گفت خفه شو😒

ما هم همينو ميگيم،بعد پدرم اينا ميگن كينه اي هستين شما،شما بزرگي كنيد تموم شه ماجرا،شوهرمم ميگه به ز ...

شوهرتان راست می گه. به پدرتون هم بگین ما کینه نداریم و بخشیدیم ولی نمی خوام رفت و آمد داشته باشیم 

یه مرد با چه حقی وارد دعوای یکی دیگه شده و فحشم داده اونم به یه خانوم؟؟؟ میخواسته قدرتشو به رخ بکشه؟؟ بدم میاد ازهمچین مردایی جرات داشت میومد باشوهرت حرف میزد. مقصر اونا هستن وشما حق دارین که ناراحت بشین

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
شوهرتان راست می گه. به پدرتون هم بگین ما کینه نداریم و بخشیدیم ولی نمی خوام رفت و آمد داشته باشیم&nb ...

گفتيم ولي باز زنگ ميزنن ميگن شوهرت و خودت تحصيل كرده اين تو فاميل همه رو شوهرت حساب ميكنن با اين كار همه فكر ميكنن چقدر بي گذشتين هووففف

یه مرد با چه حقی وارد دعوای یکی دیگه شده و فحشم داده اونم به یه خانوم؟؟؟ میخواسته قدرتشو به رخ بکشه؟ ...

بخدا شوهرم وقتي فهميد ميخواست بره جلوشو گرفتم زنگ زد به پدرم گفت حاجي بهشون بگو عذرخواهي كنن تموم شه،من نميگذرم الانم به احترام شما نميرم سراغش ولي انگار نه انگار،تازه پرو هم هستن

گفتيم ولي باز زنگ ميزنن ميگن شوهرت و خودت تحصيل كرده اين تو فاميل همه رو شوهرت حساب ميكنن با اين كار ...

خوب چرا به اونا که فحش دادن نمی گن که بیان معذرت خواهی به شما فشار می یارن اگه طرفتون آدم بی شخصیتی باشه می گه هم فحش دادم هم اومدن آشتی . من بودم نمی رفتم تمام. 

خوب چرا به اونا که فحش دادن نمی گن که بیان معذرت خواهی به شما فشار می یارن اگه طرفتون آدم بی شخصیتی ...

نميدونم والا،ممنونم كه جوابمو دادي عزيزم...

2825
2823
2791
2779
2792