2777
2789

اوایل ازدواج خیلی کتک کاری میکردیم همش دعوامون میشد 😁 ولی خب اینم بگم تا حالا ده دقیقه قهر نبودیم ، با داداشمم مدام کتک کاری میکردم بچگی . مامان بابامم چند باری کتکم زدن 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برادر روانیم... بهم می گفت برای چی دنیا اومدی؟

جای ما رو تنگ کردی..

مادر احمقم هم با دهن باز نگاش می کرد و لال میشد..

یه بار طوری زد که پای چپم دررفت...

انقد کتکم می زد که خسته می شد و ولم می کرد..

ازش متنفرم. اون دنیا ازش نمی گذرم...

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
😂😂😂😂😂😂😂  راستی نظرت درباره امضا من چیه؟

ای خدا امضاتوخوندم غش کردم چون دقیقا همین بلا ولی یه جوره دیگش سرم اومده باشوهرم نامزدبودیم منوبردخریدمنم 15 ساله چیزی حالیم نیس درحال حرکت توپاساژدستم میکوبیدم به شکم های مانکن هاآخری صاحب بوتیکیه بودآب شدم هم ازشوهرم خجالت کشیم هم ازصاحب بوتیکی😳😳😶😶😶

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
ای خدا امضاتوخوندم غش کردم چون دقیقا همین بلا ولی یه جوره دیگش سرم اومده باشوهرم نامزدبودیم منوبردخر ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂

لابد محکم زدی تو شکمش😂😂😂😂😂😂 واکنشش چی بود؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

منم میمیرم برا پسر خشن   بزن بزن باشه غیرتے باشه   منم یکم کج برم بزنه دهنم پر خون بشه از دوست داشتن      ارزوم دوست پسر خشن بود   اونم که مزدوج شدم رو شوهر برعکسه حسم

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
آره خوب ادم بد پیدا بشه سو استفاده می کنه  احساسات که کلا ندارم از وقتی هم دوست داشتم با پسرا ...

خوب میدونی من کلا به نظرم همه مشاغل محترمن ،من با دکترا مث آدمای دیگه صحبت میکنم خیلی جا خوردم که دکترین ،من مامانم مدیر بیمارستانه پزشکا رو دیده ،کلی دردسر داره ولی حتی دکتر مملکتم تو ایران نیاز به ازدواج داره ،من به این کارا  کاری ندارم امسال کنکور دارم اگه راهنماایی درسی هست بکنین اگه توصیع ای هست دعا کنین منم یه رشته خوب قبول شم

خوب میدونی من کلا به نظرم همه مشاغل محترمن ،من با دکترا مث آدمای دیگه صحبت میکنم خیلی جا خوردم که دک ...

نمیدونستم تو ایران میشه اینطور زندگی کرد مثل خارج البته باجنبه رو من با ازدواج یا یکم دوستی وازدواج موافقم

نمیدونستم تو ایران میشه اینطور زندگی کرد مثل خارج البته باجنبه رو من با ازدواج یا یکم دوستی وازدواج ...

منم تقریبا از لحاظ روحی مثل شمام ولی به نظرم آدم باید وقتی دکتر شد خدا وبعد مردمو اعمال خودشو حواسش باسه ،اگه پسری واقعا دختریو بخواد ازش خواستگاری میکنه ،فک کنم شما رابطه جنسی هم داشتین ،خوب اینکه تو اون ترما وقت نمیشد کمبود درست شده بود دارین اینطوری برطرفش میکنین کمبودعاطفی الان خیلیا دارن ،ولی عشق دائمی مهمه،دکتری که کارش خوب باشه  همه چی فقطبه پول نیست چون دارم میبینم زندگی مردمو مهمه من تا یه سال دیگه نمیام سایت خداحفظ دکتر ونی نی سایتی های عزیز،راستی چند وقت پیش یه دکتر که متاهل بود به من درخواست دوستی داد از کارش خوشم نیومد ،با شوهر دکتر ازدواج کردن ریسک خطرناکیه ،حواستون به زندگیتون باشه من مال خوزستانم  سال اول ۳۲۳۷ تجربی شدم بازم خداحفظ همه ی نی نی سایتی ها

منم تقریبا از لحاظ روحی مثل شمام ولی به نظرم آدم باید وقتی دکتر شد خدا وبعد مردمو اعمال خودشو حواسش ...

دکترا رو بخاطر سختی کارشون کسی نمیگیره مگه همکلاسای خودشون ،تازه طلاقم توشون زیاده