2777
2789
ولی زندگی شخصی آرامش واسه زن خیلی مهمه ،فعلا

منظورم تو زندگی شخصی آرامش زن خیلی مهمه،دوست پسرتون دانشجو هستن؟، عشقم که بش گفتم میخوام بات ازدواج کنم حرفایی که بم گفته بود رو به بقیه گفتم ،اگه قبول میکرد و به قول خودش اونموقع جوگیرم نمیکرد یا اگه کرد عذرخواهی میکرد الان دانشگده بودم ،اتفاقا دکتر عقده ای که خیلی آرایش میکنن خیلی به همه بد وریراه میگن یا خیلی پز میدن زیاد تو ایران داریم تهتهرانی خا هم که درس نخون شدن دو تا دکتری کا از لحاظ فرهنگ خوشم نیومد دوناشون تهرانی بودن ،من به پسرا کاری ندارم یه کاری میکنم خودشون بیان طرفم فعلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای من مرد دست به زن دار خیلی دوش دالم🤗🙈 خیلی ابهت داره لعنتی  من که شوهر گیرم نیومده و ...

وای تو شوهر عوضی من رو میخوای تا بفهمی که کتک خوردن از شوهر و دست بزن یعنی چی. وقتی نتونی طلاق بگیری و هیچکسم پشتت نباشه و مجبور باشی هر روز و شب با بدن کبود بخوابی و مزه ی کمربند و شلنگ زیر زبونت باشه میفهمی. 

وای😂😂😂😂😂😂😂😂 لابد محکم زدی تو شکمش😂😂😂😂😂😂 واکنشش چی بود؟ 

هع کرد ودست روشکم یه نگاه عجیبی بهم کرد که انگارکم دارم 😣فک کنم تودلش گف خداشفاش بده حیف این جوون که کم داره😂

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................