2777
2789
عنوان

پول حروم

344 بازدید | 16 پست

بچه ها من لباس دادم ب ی خیاط بدوزه.شوهرش گفت 120 و منم دادم بهشون.بعد گفت برا شنل ساتن میخوان زنگ زدم گفتم چقد گرفتی گفت دومتر متری 9 تومن ک شد 18.بعدبرا ژپونم دوختش 5 تومن ازم گرفت.میشه 23.تور خشکم بیشتر از 5 تومن نمیشه ک 1 مترش میشه 28.این خانم از من 45 گرفته.1 هفتس هرشب میاد جلو چشمم.زنگ بزنم ب شوهرش بگم حساب کتابشو چک کنه؟

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من تا ٤ماه پيش باشگاه ميرفتم بعد پول ماه جديد رو دادم اما اتفاقي افتاد و نرفتم امروز رفتم گفتم پولي ك دادم رو حساب كنيد اضافشو هم ميدم بعد منشي باشگاه ميگه اون گذشته فك نكنم قبول كنن منم گفتم حرف بزنيد بايد قبول كنن من پول دادم

حالا فردا ميرم اگه مدير باشگاه قبول نكرد چي بگم؟

بچه ها من تا ٤ماه پيش باشگاه ميرفتم بعد پول ماه جديد رو دادم اما اتفاقي افتاد و نرفتم امروز رفتم گفت ...

😟 حس بدیه پولتو بالا بکشن

احتنالا بده اگ نداد بهش بگو حرومه و حلالشون نمیکنی

بگو شاید یه وقت اشتباه حساب کرده

ن زنش ادم خوبی نبود.من 50 دادم گفت درسته گفتم پشت تلفن گفتی 45 گفت ع با ژپون گفتم اره گف باشه.پارچمم متری 130 قیمتشه 1 متر اضافه اومده بود برداشته بود برا خودش مامانم ازش گرفت

خیلط اصلی شوهرش بود اخهگرفتم فقط مرده بود عکسو نشون دادم گفت 120

خیاطا همین جورن کاریشون نمیشه کرد نمیشه حتی شکایتشون کرد زبونشون درازه یا پارچه خراب میکنن یا پول زیادی میگیرن. سعی کن لباس آماده بخری