بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم 👩👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
نازبانو جان وقتی بیبی مثبت بشه و پریود شدیدتر از دوره های قبل و غیرعادی باشه ممکنه باداری شیمیایی با ...
بارداری شیمیایی دیگه چیه؟؟.
خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
نازبانو جان وقتی بیبی مثبت بشه و پریود شدیدتر از دوره های قبل و غیرعادی باشه ممکنه باداری شیمیایی با ...
یعنی چی میشه توضیح بدی
بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم 👩👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی سری بیبی چکم مثبت شد و بعد از چند روز پریود شدم خیلی وحشتناک یعنی معذرت میخوام اینو میگم تو چند ثانیه ای ک میخواستم لباسمو عوض کنم پاهام پر خون میشد
بعد ک رفتم پیش دکتر گفت ب احتمال قوی بارداری شیمیایی بوده
یعنی اسپرم و تخمک بهمدیگه میرسن ولی لقاح ب طور کامل انجام نمیشه و پریود خیلی شدیدتر از قبل اتفاق میف ...
اهان!!!! شدت پری های من روز اول خونریزی از روز دوم خیلی خیلی کم میشه طوری ک شک میکنم الان این پریه! 5 روزه ام هست پریام.
خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
منم دو تا زدم مثبت شدن الان هشت روز از موعدم گذشته یعنی باور نکنم یکی رو سه روز بعد موعدم و یکی رو ش ...
مبارکه گلم. منم سردخترم هفت روز از موعدم گذشته بود ک مثبت شد و گذاشتم 10 روز از موعدم ک گذشت رفتم آز دادم ک مثبت بود
منم دو تا زدم مثبت شدن الان هشت روز از موعدم گذشته یعنی باور نکنم یکی رو سه روز بعد موعدم و یکی رو ش ...
برو ازمایش بی بی که میگه بارداری بسلامتی مبارک باشه