2777
2789
عنوان

بازم منفی شد چرا پس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 61 پست
نازبانو جان وقتی بیبی مثبت بشه و پریود شدیدتر از دوره های قبل و غیرعادی باشه ممکنه باداری شیمیایی با ...

بارداری شیمیایی دیگه چیه؟؟.   

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
نازبانو جان وقتی بیبی مثبت بشه و پریود شدیدتر از دوره های قبل و غیرعادی باشه ممکنه باداری شیمیایی با ...

یعنی چی میشه توضیح بدی 

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری شیمیایی دیگه چیه؟؟.    

یعنی اسپرم و تخمک بهمدیگه میرسن ولی لقاح ب طور کامل انجام نمیشه و پریود خیلی شدیدتر از قبل اتفاق میفته 

این باداری فقط با آزمایش های شیمیایی مشخص میشه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

پس شاید لقاحم دیربوده بذارم ۱۰ روز یگذره 

الان روز ۳۶ سیکلمم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
من ماه پیش زدم مثبت شد. فرداش پری شدم

منم دو تا زدم مثبت شدن الان هشت روز از موعدم گذشته یعنی باور نکنم یکی رو سه روز بعد موعدم و یکی رو شش روز بعدش گذاشتم هر دو مثبت بودن 

انسانیت کامل ترین دین
یعنی چی میشه توضیح بدی 

من ی سری بیبی چکم مثبت شد و بعد از چند روز پریود شدم خیلی وحشتناک یعنی معذرت میخوام اینو میگم تو چند ثانیه ای ک میخواستم لباسمو عوض کنم پاهام پر خون میشد

بعد ک رفتم پیش دکتر گفت ب احتمال قوی بارداری شیمیایی بوده

منم دو تا زدم مثبت شدن الان هشت روز از موعدم گذشته یعنی باور نکنم یکی رو سه روز بعد موعدم و یکی رو ش ...

خب برو آزمایش بده عزیزم انشااله ک بارداری 

یعنی اسپرم و تخمک بهمدیگه میرسن ولی لقاح ب طور کامل انجام نمیشه و پریود خیلی شدیدتر از قبل اتفاق میف ...

اهان!!!! شدت پری های من روز اول خونریزی از روز دوم خیلی خیلی کم میشه طوری ک شک میکنم الان این پریه!  5 روزه ام هست پریام. 

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
اهان!!!! شدت پری های من روز اول خونریزی از روز دوم خیلی خیلی کم میشه طوری ک شک میکنم الان این پریه! ...

منم پری هام 5 روزه اس 

ولی در حالت عادی سه روز اول شدیدتره روز 4 و 5 فقط لک میبینم

منم دو تا زدم مثبت شدن الان هشت روز از موعدم گذشته یعنی باور نکنم یکی رو سه روز بعد موعدم و یکی رو ش ...

مبارکه گلم. منم سردخترم هفت روز از موعدم گذشته بود ک مثبت شد و گذاشتم 10 روز از موعدم ک گذشت رفتم آز دادم ک مثبت بود

برو ازمایش بی بی که میگه بارداری بسلامتی مبارک باشه

منم ۵روز عقب انداختم.سابقه نوارم.بی بی منفی میشه

ان شاالله جفتمون بارداریم صبرکنیم فعلا

منم ۵روز عقب انداختم.سابقه نوارم.بی بی منفی میشه

گاهی این عقب افتادن پریود نشونه خوبیه

منم ی دفه باردار شدم ک دوره قبلش پریودم هفت هشت روز عقب افتاده بود