بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم 👩👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
جای بحثی نیس به مرجع بستگی داره مرجع من میگه بنابراحتیاط تکرار غسل موید باشید
شما متنی رو که فرستادی درست بخون از اول اینی که من گفتم نظر همه است از اول تا اخر بخون کامل تو متن هم هست ولی بازم زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس ای حکم همه مراجعه
شرمنده ولی من درسشو خوندم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
شما متنی رو که فرستادی درست بخون از اول اینی که من گفتم نظر همه است از اول تا اخر بخون کامل تو متن ه ...
موفق باشید تو درستون اون تاپیک تعطیل شد نمیدونم چرا اومدین تو تاپیک چیز دیگه نظرتونو برام میذارین اصرار دارید بگید حرفتون درسته و حرف من اشتباه
درصورتی که نظر مراجع متفاوته
بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم 👩👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...