2777
2789
عنوان

جهیزیه برون

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست
بهشون گفتم ما اینجوری رسم نداریم بعد با کمال پرویی میگن ولی ما میایم ....فقط برام سواله که واقعا رسم ...

😑😑عجباااا 

فک نکنم جایی اینجوری باشه والا منم نمیدونم 😞😞😞😞

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم تا حالا نشنیدم 

😐فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده خواهر 

ولی من جای تو بودم میاوردمشون ازشون کار میکشیدم 😃😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
😐فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده خواهر  ولی من جای تو بودم میاوردمشون ازشون کار میکشیدم 😃😁

من اصلا باهاشون قاطبگی نمیشم که بخام ازشون کار بکشم ....همیشه رسمی برخورد میکنم ....و اینکه میدونم بخدااااااااا برا کمک نمیان هیچ کدوم از جاشون بلندم نمیشن فقط برا فضولیه

من اصلا باهاشون قاطبگی نمیشم که بخام ازشون کار بکشم ....همیشه رسمی برخورد میکنم ....و اینکه میدونم ب ...

😒😒اوووووف ادم باید حرص بخوره از دستشون ایشالا نیان

من طبقه پایین مادرشوهرم بودخونم همش میومدن فضولی امایکی ازدوستام که خیلی سرزبون داره آورده بودم توچیدن وسایل کمک کنه ازبس تیکه انداخت مادرشوهرم رفت دیگه نیومد🤣اگه خودم چیزی میگفتم بدمیشد،حالاکه انقدراصرارداره چیکاربه رسم و رسوم داری بزاربیادکارای سختوبندازگردنش اماچیدمان رو موکول کن ی روزدیگه خودت انجام بده بعددعوت کن بیان ببینن

بگو نه رسم شما نه رسم ما

اصلا هر دو رسم مزخرفه به كسي چه مربوط كه من چند تا ليوان ميارم  يا چه تعداد ظرف و ظروف تو خونم هست

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟