2777
2789
عنوان

جهیزیه برون

410 بازدید | 22 پست

دوستان کسی میدونه رسم جهیزیه برون شهر بذوجرد چجوریه ...ما رسم داریم خانواده دختر جهازو بچینن و بعد خونواده پسرو دعوت کنن که بیان ولی خونواده همسرم میگن نه ما رسم داریم موقع چیدن بیایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بیا حد وسط رو بگیریم

ما میچینیم شما نیاین😁

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بگو بیاین کارتنارو نگاه کنید

من دوست ندارم بیان ولی دوستم ندارم دلشون بشکنه اخه موقع چیدن بیان که چی بشه میخام بدونم واقعا رسم دارن یا الکی از خودشون دراوردن

والا ما هم تا حالا نشنیدیم خونوا ه پسر بیان بچینن

😕توروخدا قبول نکن دیوانه میشی 😑😑😑همینجوریش ادم اعصاب خوردی میگیره فک کن ده نفرم دورت باشن واویلا میشه 

حالا مادر و خواهرش میخوان بیان بیانا بقیه نیان😐😐😐😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
😕توروخدا قبول نکن دیوانه میشی 😑😑😑همینجوریش ادم اعصاب خوردی میگیره فک کن ده نفرم دورت باشن واویلا ...

دقیقا مادرو خواهرشان که من دوست ندارم همونا هم باشن

دقیقا مادرو خواهرشان که من دوست ندارم همونا هم باشن

خو بهش بگو بزار ما دوتایی خونمونو بچینیم بعد همرو بگیم بیان ببینن اینجوری بهترها😄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خو بهش بگو بزار ما دوتایی خونمونو بچینیم بعد همرو بگیم بیان ببینن اینجوری بهترها😄

بهشون گفتم ما اینجوری رسم نداریم بعد با کمال پرویی میگن ولی ما میایم ....فقط برام سواله که واقعا رسم دارن یا از خودشون در میارن