2777
2789

خالم بهم پول داده بود وام بگیرم باهاش بعد پولشو بدم بهش.منم گرفتم وامم جور شد خالم عمل داشت بچه نداره شوهرم نداره گفت پول دستت باشه کارای عملمو انجام بده باقیشو بعد عمل بریز ب حسابم.منم قبول کردم ماه هشت بارداری بودم خواستم برم بانک ک شوهرم ممانعت کرد بفکرم رسید حسابمو چک کنم شاید شوهرم ک رمز دوممه داره برداشته باشد تو سایت پیش بینی فوتبال اینترنتی بازی زده باشه ک معتادشه.حسابمو چک کردم دیدم ب جای 10تومن 5تومن توشه.7تومنش مال خالم بود 3تومن دیگ مال خودم.

با اظهار پشیمونی گف اشتباه کردم بازی پیش بینی کردم باختم پولم رفت برای زایمانت پول احتیاج داشتم طمع کردم خواستم 500بردارم بجاش پنج میلیون اشتباهی رفت تو سایت کاریش نمیتونستم بکنم متوجه نبودم همه رو رو ی بازی زدم و اون بازی باخت و پول منم باختم.

دنیا رو سرم آوار شد . گفتم دو تومن قرض کن پول خاله رو بدم بقیش بعدا بهم بده .

دوباره دکتر بودم خالم کاراتاشو داده بود براش موجودی بگیرم همینطوری کارت خودمم موجودی گرفتم دیدم تو حسابم 30تومن بیشتر نیست . نگو ک شوهر قمار باز اون پولارو باخته برای جبران اونا همینطکر 500 یک تومن از حسابم میکشیده گوشیمم میگرفته اس ام اس بانکمو حذف میکرده.من متوجه نمیشدم.من موندم 3تومن ضرر خودم و 7تومن بدهی خالم.

بهش میگم میگه پشیمونم اشتباه کردم غلط کردم چاره ای ندارم وام میگیرم میدم.از پول رهن خونه میدم.

اگ از پول خونه برداره ک بازم از جیب من میره وام بگیره بازم از حقوقش باید قسط بده درهر صورت من لطمه میخورم. دیگه بریدم چیکارش کنم.ب خانوادم بگم از اعتبارش پیش خانوادم کم میشه کاریه ک شده خودشم ک کسیو نداره قرض بگیره ب خانوادش بگم برادرشوهرام ذوق میکنن پسرم دوماهشه.هنو پول خالهه رو ندادم.شرمنده شدم.بنظرتون ب خانوادش بگم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانواده ش ربطی نداره اما جدا باهاش برخورد کن.بعد چرا انقدر ساده بازی دراوردی که رنز کارتت و رمز دومتو شوهرت داره؟ اونم پول مردم

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺