2777
2789
عنوان

دیگ بریدم.خواهرانه یکی ی راه حلی بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 34 پست

چقدر ساده تو. ادم عاقل از یه سوراخ یک بار نیش میخوره

چرا همون دفعه اول رمز کارتت رو عوض نکردی

اه اعصابم خوردشد از دستت

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانواده ش ربطی نداره اما جدا باهاش برخورد کن.بعد چرا انقدر ساده بازی دراوردی که رنز کارتت و رمز د ...

4ماهه منتظرم پولو فراهم کنه.کاری نکرده اصلا راجبش باهام حرف نزده هی من بهش میگم دیگه چقد صبر کنم؟ب حانواده خودم بگم بی اعتبار میشه.ب خانوادش بگم چی

ب نظرم تحت فشار بذارش تا بده پولارو دلت براش نسوزه میدونم شوهرته اما یکم سخت گیری کن پولتو برا بازی ...

میدونم نداره . الان همچیش دست منه حتی یارانه دیگ بهش اعتماد ندارم خودش هرچی داره میده بهم از من تو جیبی میگیره

نمیخواد برای همچین آدمی نگران بی اعتباریش جلو بقیه باشی

بخدا همچین آدمی نیس اشتباه کرده طمع کرده.

خانواده خودم ک هیچی غصه سربارشون میشه . بالاخره ب خانوادش بگم؟اوناهم کاری نمیتونن بکنن ک.خودشم ک کاری نمیتونه بکنه فقط 25تومن پول رهن داره

قمار خانمان براندازه خیلی جدی بگیر قضیه ...تمام زندگیتو از دست میدیااا جلوش وایستااا ....تازه اگه میبرد هم اون پول حرامه و پول حروم قاطی پولتون بشه زندگیتون میریزه به هم شک نکن...من خیلی اعتقاد دارم 

قمار خانمان براندازه خیلی جدی بگیر قضیه ...تمام زندگیتو از دست میدیااا جلوش وایستااا ....تازه اگه می ...

اعتقاد چیه حقیقته.دیدم دیگه ب سرم اومد.

اوففففف خوابه داره خروپف میکنه .

دخترداعیم جاریمه واس همین هنوز ب خانواده شوهرم نگفتم.ذوق میکنن 

اعتقاد چیه حقیقته.دیدم دیگه ب سرم اومد. اوففففف خوابه داره خروپف میکنه . دخترداعیم جاریمه واس همین ...

یعنی به پدر و مادر شوهرت بگیی میرن به اوناا میگن ..فک نکنم ....بعدم خاک عالم بر سر کسی که از گرفتاری مردم ذوق کنه..

یعنی به پدر و مادر شوهرت بگیی میرن به اوناا میگن ..فک نکنم ....بعدم خاک عالم بر سر کسی که از گرفتاری ...

آخه مادرش خودش مریضه پدرشم ک هیچی. میخوام ب خواهرشوهرم بگم ازش حرف شنوی داره 

ی ماه دیگ برای پسرم میخوام جشن بگیرم.الان بگم؟؟؟

آخه مادرش خودش مریضه پدرشم ک هیچی. میخوام ب خواهرشوهرم بگم ازش حرف شنوی داره  ی ماه دیگ برای پ ...

در کل من بودم نمیگفتم ولی قاطعانه برخورد میکردم ..باهاش حرف میزدم و مخصوصااا چون پدر هست از این راه وارد شو حرف بزن ....به خانوادش نگو ولی بگو بار دیگه حتمااا میگم .....اگه بار اول تو خودتون حلش کن