2777
2789
عنوان

هفته پنجم و یک لکه دیدن

130 بازدید | 17 پست

سلام من ۵هفته و۴روزمه

نیم ساعت پیش حس کردم ازم چیزی خارج شد.الان نگاه کردم دیدم یه لک قهوه ای تقریبا کمرنگ دیدم روی لباس زیرم

رنگش.انگار با ترشح سفید قاطی شده و کمرنگ شده شدت قهوه اییش

بچه ها من الان استرس گرفتم و ناراحتم

چیکار کنم؟ دکترم فردا صبح هستش

امشب برم دکتر یا فردا صبح یا کلا مهم نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا استرس ممنوع 

دوما فردا میری دکتر صدرصد شیاف یا دارو میده خوش خرم برمیگردی خونه کمی ناز هم بکن برا همسر و استراحت کن اصلا بارداری این دوره زمونه لک نباشه بارداری که نیست 

عزیزم هیچ نیازی به ترس نیست  من خودم اینجوری بودم این لکه ها همراه چیزای سفید مال جنینه که رحم پاکسازی میشه یعنی این لکه ها از قبل تو رحم باقی مونده و  وقتی باردار شدی رحم پاک میشه و دفع میشه

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
بچه ها من يه سوال دارم ازتون الان من تيكر بارداري دارم؟😅😅 خودم نميتونم ببينم

نه نداری عزیزم😄

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐