2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حده پراید دارم نزدیک ۱۵ میلیون

عزیزم پس عین همیم . حالا من نمیددونم باید از کجا بگیرم . چون تو همه نمایشگاهاا زیر ۲۰ ماشین نیست . ی راهنمااطی بده

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
اره شاغلم

نخر  خواهرم نخر

مامان من شاغله ماشينم داره

پدرم همه جوره ساپورتش ميكنه اما بدبخت شده آژانس اين و اون

مادر پدرش نميزارن يه جا بند شع

مارو بگردون مارو ببر فلان جا فلان چيز بخر و و و 

دیوار بزن تو سایت دیوار جستجو کن

میزنم دیوار اتفاقا . اما میگن دیوار خوب نیست سره ادمو کلاه نیزلرن . یکی لز اشناهامونن از دیوار گرفته اصلا راضی نبود . شماهم میخوای از دیوار بگیری !؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
میزنم دیوار اتفاقا . اما میگن دیوار خوب نیست سره ادمو کلاه نیزلرن . یکی لز اشناهامونن از دیوار گرفته ...

من برادر شوارم داشت ماشینش رو میفروخت بفروشه شوهرم میگه تو بردار

میزنم دیوار اتفاقا . اما میگن دیوار خوب نیست سره ادمو کلاه نیزلرن . یکی لز اشناهامونن از دیوار گرفته ...

ربطی نداره عزیزم دیوار فقط آگهی هارو در معرض دید میزاره حالا خودت باید یه ماشین سالم و خوب از بینشون انتخاب کنی و قبلشم به تعمیرکارو اینا نشون بدی که کلاه نره سرت. پیشاپیش مبارکه

جعل الله اشفا فی تربت الحسین و اجابت دعا تحت القبه الحسین
ربطی نداره عزیزم دیوار فقط آگهی هارو در معرض دید میزاره حالا خودت باید یه ماشین سالم و خوب از بینشون ...

قربونت جیگرم . چندین ماهه میخوام بگیرم اما خوب نمیدونم ک چرا نمیشه . دعا کن دوسته خوبم ان شاالله ی سالم و خوبش ب سلامتی نصیبم شه