2777
2789
مثلا دکتر بردن بچه مثلا رفتن خونه مامان برگشتن از خونه مامان رفتن برا خرید اگه ماشین داشته باشم شوهر ...

دقیقا همینجوریه

الان عصرا دخترم کلاس داره شوهرم میاد میخوابه میگه توببرش دیگه مگه چی میشه

ولی قبلا فقط باخودش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دکتر بردن بچه مثلا رفتن خونه مامان برگشتن از خونه مامان رفتن برا خرید اگه ماشین داشته باشم شوهر ...

خوب خودت برو خونه مامانت و برگرد دیگه .وقتی ماشین داشته باشی از خودت هر جا بخای بری خودت میری دیگه.اکا وقتی جایی میخواید برید با همسرتون با ماشین اون میرید.یا بعضی خریدا ک لازمه باهم برید

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

اینکه صد در صد 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بخر خیلی خوبه. این کارایی هم ک گفتی با ماشین کاری نداره. بالاخره زندگی مشترکه. چه اشکالی داره حالا این کارا هم انجام بدی. اتفاقا زن اگه خودش مستقل باشه خیلی بهتره تا بخوای منت بکشی کسی جایی ببرتت.

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
اگه منظورت از مسئوليت خريد خونه هست كه وقتى ماشين دارى خيلى كار سختى نيست 

کاره سختی نیس ولی مسئولیت بیافته گزدنه من همیشه باید من خرید کنم شوهر جان هم بخورو بخواب

کاره سختی نیس ولی مسئولیت بیافته گزدنه من همیشه باید من خرید کنم شوهر جان هم بخورو بخواب

مطمئن باش ک کاملا همین اتفاق میفته

مردا خیلی بی جنبه اند و ازادم سواستفاده میکنن

به نظرمن ک نخر

همین ک رانندگی بلدی برای یه وقتی و مواقع ضروری کارتو راه میندازه کافیه ولی ماشین خریدن واقعا مصیبته

مخصوصا اگه تواناییشو داری ک وقتی لازمه بری بیرون اژانس بگیری دیگه چه نیازیه به ماشین خریدن

دو جور میشها بهش نگاه کرد اینکه خانوم خودتی برنامه میریزی بری بیای نمیخاد لنگ باشی شوهرت ببرتت جور دیگه اینکه خریدا میفته باهات قبضا بانکا این چیزا 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

من مثلا شوهرم بهم كادو ماشين داد قبل بچه بيارم هرجا ميخواستم برم ميگفت خودت برو،درصورتي كه هركي ماشين نداشتو ميبرد مياورد بعدشم كم كم ميگفت برو خريد كه من زيربار خريد نرفتم هروقتم دلم ميگرفت ميگفت ماشين دلري برو دوربزن بچه آوردم ماشين دست پدرشوهرم هرچي ميگم بفروش پولشو بزار بانك سودشو بگيرم گوش نميده دست پدرجانشه هزينه تعمير و بنزين با ما ولي دست اونا خيلي ناراحتم بفروشه بزاره بانك دستم جلوش دراز نشه عاليه هرجا لازم باشه با اسنپ مفت مثل خانوما آدم ميره و مياد

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺