2777
2789
عنوان

طرز تهیه یه ترشی خوشمزه

3664 بازدید | 13 پست

خانمای گل کدبانوهای که ترشی درست میکنن بیاین صفر تا صد درست کردن یه ترشی کلم خوشمزه رو بگین...من میخوام بادمجون'کلم'هویج'سیب زمینی ترشی'کرفس رو توی ترشیم بریزم...لطفا هرچیزی ک میدونین خوشمزش میکنه رو بگین

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

منم میخوام وقتی درست میکنم سیاه وبدرنگ میشه ادویه هاش روشه به خوردش نمیره هرچی هم نمک و ادویه میزنم هیچ مزه ای نمیده  

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام وقتی درست میکنم سیاه وبدرنگ میشه ادویه هاش روشه به خوردش نمیره هرچی هم نمک و ادویه میزنم ...

هیشکی جواب نداد کع😓😓

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

همه اینارو که گفتی ریز کن تو آب نمک 24 ساعت خیس کن اگه بادمجونم میخوای بریز ی باید یه جوشش با سرکه بدی که مثل لاستیک نشه 

فلفل را ریز خورد کن یا یکم سیر ریز کن یا یکمی موسیر که از قبل خیس کردی وچند بار آبشو دور ریختی

من برا اینکه راحت تر خورده شه 2/3 سرکه میریزم 1/3 آب نمک

مواد ترشیت را از آب نمک بکش وسیر یا موسیر ( موسیر بهتره )و فلفل را باهش مخلوط کن ویکمی سیاه دانه توش بریز کمی دارچین کمی آویشن و کمی فلفل سیاه

من خیلی زیاد سبزی نمیزنم در حد 2 ق ترخون خشک 1 ق نعناع خشک و 1 دسته کوچولو گشنیز یه دونه هم جعفری خوب مواد را باهم مخلوط میکنم بعد توشیشه میریزم. ومخلوط سرکه وآب نمک را از یه گوشه ظرف تا جاییکه روی ترشی گرفته شه بریز رو مواد یک هفته که گذشت درب ظرف را باز کن اگه لازم بود دوباره سرکه وآب نمک روش بده



این ترشیم خیلی خوب میشه همه دوسش دارن

همه اینارو که گفتی ریز کن تو آب نمک 24 ساعت خیس کن اگه بادمجونم میخوای بریز ی باید یه جوشش با سرکه ب ...


هیچوقت نشنیده بودم این مدلی با اب نمک

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

یه ترشی دیگه هم دارم هویج را حلقه درشت خورد میکنم فلفل شیرین هم میخرم گل کلم را هم تقریبا درشت خورد میکنم کدو سبز راهم حلقه خورد میکنم موسیرهای درشت میخرم خیس میکنم 24 ساعت چند بار آبشو دور میریزن کرفس هم اندازه تقریبا دو بند انگشت خورد میکنم سیب زمینی ترشی هم حلقه ایی ودرشت خورد میکنم 

مواد رو تو دبه ترشی میریزم روش 2/3 آب نمک و 1/3 سرکه سفید میریزم اینم خیلی خوب میشه گاهی پیاز ترشی هم تو این میندازم


برا آب نمک 11 پیمانهآب 1 پیمانه سر پر نمک

سرکه سفید بریزید ترشیتون خوش رنگ میشه

فلفل ترشی را حتما چند تا سورلخ روش با ینجاق بزنید بعد تو آب نمک دو بار دو سه دقیقه بجوشونید وآبشو دور بریزید تا زهر آبش بره

لوبیا سبزم میتونید دو بند انگشت خورد کنید ویه جوش دو سه دقیقه ایی تو آب نمک بهش بدید وتو این شوری_ترشی بریزید


اگر عجله دارید ومیخواهید زود ترشی جا بیافته به جز موسیر وکدو. بقیه مواد ترشی را میتونید هر کدوم را سه دقیقه تو سرکه بجوشونید

خب مزه اش خیلی بهتر از ترشی با سرکه خالص میشه وچون نمک داره کپک نمیزنه وخراب نمیشه


سرکه سفید بهتره یا قرمز؟من ژی تاک سفید میگرفتم جالب نمیشدبا اینکه گرونتره باقی سرکه ها بود

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
هیچوقت نشنیده بودم این مدلی با اب نمک

همین مواد این ترشی را بعلاوه لوبیا سبز که تو آب نمک چند تا جوش زدید و با حذف بادمجان میشه بندریش کنید

گوجه فرنگی به اندازه میزان ترشیتون با چند تا فلفل تند تو مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید ( میتونید چند تا حبه سیر هم میکس کنید) بعد گوجه میکس شده را با مقداری سرکه. ونمک و کمی زردچوبه بذارید رو گاز تا بجوشه وکف روش جمع شه

مواد ترشی را با دارچین وآویشن مخلوط کنید( سیاه دانه و سبزی نریزید)

وقتی سستون سرد شد مواد ترشی را تو ظرف بریزید واز سس گوجه وسرکه آماده شده روی ترشی بدید و 1ماه زمان بدید تا جا بیافته


سرکه سفید بهتره یا قرمز؟من ژی تاک سفید میگرفتم جالب نمیشدبا اینکه گرونتره باقی سرکه ها بود


سرکه سفید رنگ ترشیت روشن میمونه وهیچ وقت تیره نمیشه اگه دوست داری زرد چوبه تو ترشیت بزنی وزرد رنگ شه میتونی سرکه قرمز بریزی ولی اگه مثل من دوست داری سبزیجات رنگ خودشون را نشون بدن سرکه سفید بریز ادویه هارو هم زیاد نریز چون ترشی را تیره وکدر میکنه

تو جوشوندن بادمجون هم دقت کن چون زیاد بجوشونیش سریع تو ترشی وا میره وترشیت بد رنگ میشه

من چند تا فلفل دلمه قرمز هم خورد میکنم تو ترشیم

سرکه سفید رنگ ترشیت روشن میمونه وهیچ وقت تیره نمیشه اگه دوست داری زرد چوبه تو ترشیت بزنی وزرد رنگ شه ...

مرسی دوست گلم...عالی بود

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
یه ترشی دیگه هم دارم هویج را حلقه درشت خورد میکنم فلفل شیرین هم میخرم گل کلم را هم تقریبا درشت خورد ...

اسمی از زردچوبه میاوردی...میاز نیس زردچوبه بریزم واسه خوش رنگ شدنش؟؟؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
اسمی از زردچوبه میاوردی...میاز نیس زردچوبه بریزم واسه خوش رنگ شدنش؟؟؟؟

بسته به خودتون داره دوست دارید زرد بشه ترشیتون زردچوبه یکمی بریزید من چون اواخرش زردچوبه ها ته نشین میشه کف ظرف ترشی اصلا دوست ندارم چون به مرور روی طعم ترشی هم تاثیر میذاره حالا شما دوست داشتی بریز خواستی زردچوبه بریزی نیاز نیست هزینه کنی سرکه سفید بخری همون سرکه قرمز بریز ارزونترم هست از سرکه سفید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792