الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس از اول در اون قسمت ریشه داشتید ، بعدا به مرور ریخته بوده...با تقویت مجدد دراومده...چونجای طبیعی ابرو هست و به تعداد زیاد بوده مسلمه که شما اون تاج رو داشتید ولی ریخته بوده و ضعیف شده بوده درنمیومده
يبار ديگه بذااااااار😭😭😭😭 من به ابرو خيلي علاقه دارم دوس دارم ببينم ابروتو😭😭😭😩😩😩😩😩😩
این ابرو😊 ابروهای استارتر تواین مایه بود ولی یه دونه بالاتر بود
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اره خودم همین رو میگم ولی اطرافیانم میگن نه ولی بیشتر نظرهمسرم برام مهمه که اونم موافق پهن بودن هست ...
اره منم احساس میکنم پهن خیلی شیک تر میشه قیافت اطرافیان ندیدن امتحان کن نظر شوهره مهمه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰