2777
2789
عنوان

بچه ها چیکارکنم ابروم پرپشت بشه+عکس

2001 بازدید | 105 پست

هرکاری کردم همین مدلی شد هرچندکه خیلیا میگن بهت نمیاد الان عکس ازخودم میزارم.

زندگی مثل پیازه هرورقی بزنی اشکتودرمیاره💜

حتما فرمشون اینه کجاس عکس

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم ازبهت نمیاد یعنی ابروی پرپشت بهم نمیاد همین مدلی بیشترمیاد ولی دوست دارم تاج ابروم پرباشه&nbs ...

خوب اگه از اول نداشته که در نمیاره! مگه میکرو کنی

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

کجاس عکست عزیزم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

سریتا بزنید 

ولی درکل مو ( موی سر، موی ابرو، موی مژه) نهایت پرپشت شدنش به اندازه همون ریشه هایی هست که هرکس از اول و بصورت ژنتیکی داشته، ینی باتقویت کردن نهایتش اینه که بتونی اون حجم موی ریخته شده و از دست رفته  رو بازگردونی نه اینکه موی از ریشه جدید جایی که از اول ریشه مو نداشتی دربیاد