2777
2789

پالتو میدی کاراملی

بوت و شلوار و شال(روسری) مشکی

چشمام عسلی پوستم گندمی روشن 

الان قهوه ای تیرس موهام هایلایت کنم بهتره یا عسلی؟ مشکی زیاد بهم نمیاد

و اینکه بوت بلند با دامن بهتره یا نیم بوت شلوار با پالتوی این رنگی

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦
نیم بوت  موها هم هم عسلی میاد بهش هم هایلایت ولی هایلات بهتره یه تضادی با چشاتون بشه

نظرت در مورد هایلایت کرم چیه؟ شوهرم میگه یه دست موهاتو عسلی کن ولی خودمم هایلایت بیشتر دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت در مورد هایلایت کرم چیه؟ شوهرم میگه یه دست موهاتو عسلی کن ولی خودمم هایلایت بیشتر دوست دارم

هایلایت کرم جالب نیست بین این دو تا عسلی بهتره 😍😍

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

الان ديگ بوت با شلوار خز شده

بوت با دامن خيلي شيك تر و خانومانه تر

و اين تركيب رنگ با موي عسلي بيشتر جور درمياد

چون موي عسلي زير روسري مشكي خيلي خودشو نشون ميده

واصصصصصصصصصلا با اين تيپ نبايد شال سركني چون خيلي بد ميشه 

روسري قواره ١٤٠سركن مدل شال بپيچ

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
الان ديگ بوت با شلوار خز شده بوت با دامن خيلي شيك تر و خانومانه تر و اين تركيب رنگ با موي عسلي بيش ...

اتفاقا یه دامن و بوت مشکی خوب دارم روسری قواره ۱۴۰ هم دارم فقط چجوری مدل شال بپیچم؟ عکس داری ازش؟

اتفاقا یه دامن و بوت مشکی خوب دارم روسری قواره ۱۴۰ هم دارم فقط چجوری مدل شال بپیچم؟ عکس داری ازش؟

يه سمتشو كوتاه تر كن اون يكي سمتو از زير سه گوش رد كن بيار جلو صبركن بچرخم ببينم عكسي ميتونم برات بذارم

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
يه سمتشو كوتاه تر كن اون يكي سمتو از زير سه گوش رد كن بيار جلو صبركن بچرخم ببينم عكسي ميتونم برات بذ ...

عکس بدی ممنون میشم

بعد ببین من چشام نقطه قوت صورتمه با موهای یه دست بیشتر خودشو نشون میده یا هایلایت؟