2777
2789
عنوان

خانم گلا ی لحظه بیاین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
نامزد من که 33 سالشه.. منم فک میکردم عروسک کوکیه ولی اون پیاما رو که دیدم متوجه شدم همچین عروسکم نیس ...

😔😔..الان چی باهاش درتماسی 

برخوردش چطوره زنگ میزنه پیام میده بهت

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

در تماسیم .. الان اومده خونمون.. رابطمون خوبه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشكر خوبه كه 

نامزد شما و خانوادش اصصصصلا هیچ خبری ازشون نیس؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
پوستو روشن میكنه ..لك و جا جوش و خود جوشو. رفع میكنه ...خطارو صاف میكنه وووو

عزيزم اينهايي و كه گفتي انجام نميده من انجام دادم ميكرودرم رو 

ولي فقط ميتونم بگم در واقع همون كيسه كشيدنه فقط برقي شده .

يعني در واقع صورت و تميز ميكنه لايه هاي كثيف و بهتر بگم سلولهاي مرده رو بر ميداره 

ريبار عشق زندگيم ❤️
عزيزم اينهايي و كه گفتي انجام نميده من انجام دادم ميكرودرم رو  ولي فقط ميتونم بگم در واقع همون ...

من با ی خانمم ك سالن دارن  داره و كارش اینه مشورت كردم و تو اینترنتم  خوندم 

همین مواردی ك گفتمو اورد دیگه نمیدونم 😔

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
من با ی خانمم ك سالن دارن  داره و كارش اینه مشورت كردم و تو اینترنتم  خوندم  همین مو ...

نه عزيزم من هر گاهي ميرم انجام ميدم فقط محض تميز كردن پوستم  جاي جوش با ليزر هم به سختي ميره چ برسه به اين دستگاه ولي واسه تميز كردن پوست خوبه

ريبار عشق زندگيم ❤️