2777
2789
عنوان

خانم گلا ی لحظه بیاین😘

113 بازدید | 22 پست

سلام...من میكرودرم خانگی

میخام بگیرم

عكسشومیزارم ..

میشه درموردش توضیح بدین 

كدوماتون داشتین 

چ تاثیری رو پوست داذه 

خلاصه هرچی میدونین توضیح بدین

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟اوضاع چطوره؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

چی هست این وسیله؟😐

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

سلام عزیزم ..هیچی مث قبل هیچحبری ازش نیس..ن پیامی ن زنگی ..

تو چكار كردی مطرح كردی با شوهرت جریان پیامارو 

پوستو روشن میكنه ..لك و جا جوش و خود جوشو.

رفع میكنه ...خطارو صاف میكنه وووو

پوستو روشن میكنه ..لك و جا جوش و خود جوشو. رفع میكنه ...خطارو صاف میكنه وووو

چقد خوب و عالی .. ضرر نداره؟قیمتشو نمیدونی؟

سلام عزیزم ..هیچی مث قبل هیچحبری ازش نیس..ن پیامی ن زنگی .. تو چكار كردی مطرح كردی با شوهرت جریان پ ...

نه هنوز نیومده.. میخوام رو در رو حرف بزنم.. به جدایی فکر میکنم

چقد خوب و عالی .. ضرر نداره؟قیمتشو نمیدونی؟

ن عزیزم هیچ ضرری...همیم دستكاس ك میبینی 

تازه پوستو پاكسازی هم میكنه وبرای پركردن منافذبازم عالیه ...توی سالنا باهزینه بالا میكرو میكنن 

اما ازین خونگیا میتونی بگیری و خودت هفته ای دوبار استفاده كنی ..من از برنامه ذیوارگرفتم ١٢٠تومن

قیمت جدید.الانشو نمیدونم گلم

نه هنوز نیومده.. میخوام رو در رو حرف بزنم.. به جدایی فکر میکنم

چ بد توم مث من

روزی ك حلقه دستمون میدادم 

اصن فكر نمیكردیم ب اینجا برسیم..

خدا هم تورو

هم منو و همه رو عاقبت بخیركنه 😞😔

چ بد توم مث من روزی ك حلقه دستمون میدادم  اصن فكر نمیكردیم ب اینجا برسیم.. خدا هم تورو ه ...

برن گم شن.. لیاقت ندارن.. ببین عزیزم ما لیاقتمون اینه که یه عمر در کنار مردی باشیم و زندگی کنیم که با جون و دل بحوادمون و جونشم برامون بده و هرروز راضی تر از روز قبل باشه نه اینکه با هر بادی یه طرف برن... من به این بی لیاقت کم محبت نکرده بودم اونموقعی که هییچ مشکلی نداشتیم و من خودمو با لباس عروس تصور میکردم آقا تو فکر و خیال نخواستن و طلاق بوده ... خدا خودش میدونه چجوری تقاصمونو بگیره ازشون اصصصصلا ناراحت نباش

برن گم شن.. لیاقت ندارن.. ببین عزیزم ما لیاقتمون اینه که یه عمر در کنار مردی باشیم و زندگی کنیم که ب ...

منم مث تو خریدای عروسی رو انجام دادیم 

حتی من وقت ارایشگاه گرفتم لباس دیدم 

همه ی فامیل لباس گرفته بودن و اماده ی مراسم 

یهویی همه چی بهم خورد..

شوهرمنم عروسك كوكی دست خانوادشع ...

ی ذره اینا عرضه ندارن بخان تصمیم بگیرن برازندگیشون ..اصن من موندم تو كاراش ٢٨سالشه

ولی مث ی پسربچه نابالغ رفتار میكنه..

😔

منم مث تو خریدای عروسی رو انجام دادیم  حتی من وقت ارایشگاه گرفتم لباس دیدم  همه ی فامیل ...

نامزد من که 33 سالشه.. منم فک میکردم عروسک کوکیه ولی اون پیاما رو که دیدم متوجه شدم همچین عروسکم نیس.. همه کاره خودشه.. خودش دودل بوده نسبت بهم.. نمیدونم چی کم داشتم چی کم گذاشتم نمیدونم !!!!!