به نظرم به جای پاستا حداقل لازانیا یا سالاد ماکارونی یا پیراشکی یا سوفله یا گراتن یا از این چرتو پرتا بذار
من خودم باشم مرغ و قورمه سبزی درست میکنم به جای قیمه
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
لطف میکنی دستور یه کلم پلوی خوشمزه رو بهم بدی؟؟ من کلا یکبار چندسااااال پیش خوردم ولی خودم تاحالا در ...
کلم قمری بگیر و عین سیب خلال خورد کو ... و تو روغن سرخش کو بعد واس قل قلی هاش ک با گوشت چرخی درست میشه بیا ی پیاز بزرگ توش رنده کو و آبش پیاز رو هم بگیر و نمک فلفل بزن ی قاشق آرد هم بو بده ی ذره روغن قاطی آرد کو بعد با گوشتت قاطی کو بعد قل قلیش کو و سرخش کن .... کلم هات ک سرخ کردی با ی ذره آبلیمو و شکر و ی گوچولو آب بزار تو قابلمه و سرشو ببند این چاشنی کلم هس ... فقط لیمو زیاد نریزی ک خیلی ترش شه ها یا زیاد شکر هم نریز .... بعد ک کلم ی نمه دم کشید خاموش کو برنجتو ک بار گذاشتی و میخوای مواد رو لاش بزاری میمونه سبزیاش ک ترخون هست و ریحان تماااام همه مواد ک ریختی لای برنجت دمش کو .... کلم پلو شما حاااضره .... اینو اگه هر چی گفتم عمل کنی دستاتم باش میخوری